POP-MAMMA: Britney Spears (26) er på ferie i Louisiana med sønnene. Foto: AP

Britneys sønn ute av sykehus

(VG Nett) Britneys to år gamle sønn er skrevet ut av sykehuset etter den allergiske reaksjonen som førte til hasteinnleggelse.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
Britney Spears

Jayden James (2), som er på besøk i Louisiana med mamma og broren Sean Preston (3), ble plutselig dårlig søndag. Det var mamma Britney som selv kjørte sønnen til sykehuset i Mississippi, fordi hun angivelig ikke torde å vente på den tiden det tok for en ambulanse å rykke ut.

Toåringen skal ha fått et slags anfall, og sykehuset valgte å beholde den lille gutten til overvåkning over natten. Nå skriver nettstedet TMZ at Jayden James ble skrevet ut av sykehuset i går kveld.

Matallergi

En talsperson for Britney selv rapporterte på hennes offisielle hjemmeside i går at det var en allergisk reaksjon på noe han hadde spist, som var årsaken til anfallet. På nettsiden står det at sønnen ville skrives ut i dag, tirsdag, men TMZ kunne i går bringe bilde av popstjernen på vei ut fra sykehuset sammen med toåringen.

Senere har også Britneys nettside blitt oppdatert med utskrivelsen.

Også Britneys mor, Lynne, skal ha tilbrakt tid på sykehuset med datteren og barnebarnet.

Første tur med mamma

Det vakte oppsikt før helgen at Britney for første gang siden hun ble fratatt omsorgen for sønnene, har fått tillatelse til å reise ut av staten California med guttene. Britney oppholder seg nå i Kentwood i Louisiana, hvor hun opprinnelig kommer fra, og hvor lillesøster og nybakt mamma Jamie Lynn (17) har trukket seg tilbake etter fødselen.

Britneys to sønner bor fortsatt hos Britneys eksmann Kevin Federline (31) i Los Angeles, og Britney er fortsatt umyndiggjort av retten.

Til tross for all turbulensen de siste par årene er Britney på fremmarsj karrieremessig. Hun har siden i sommer håvet inn flere prestisjetunge MTV-statuetter, og den nye låten «Womanizer» har toppet listene verden over.

I forrige uke opptrådte Britney sammen med Madonna i Los Angeles.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder