Britney tjener fortsatt gigantsummer

(VG Nett) Britney Spears' formue er blitt beregnet til nærmere 700 millioner kroner.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

STYRTRIK: Britney Spears tjener fortsatt millioner av kroner hver måned. Blant annet for å dukke opp på eksklusive utesteder. Her er hun avbildet under åpningen av en nattklubb i Las Vegas. Foto: AP

Og skal vi tro bladet Portofolio kommer ikke formuen til å bli noe mindre i tiden som kommer.
For selv om popstjernen i disse dager blir forfulgt av skandaleoppslag i pressen, fortsetter pengene å renne inn på kontoen hennes.

I februar-utgaven av Portofolio hevdes det at Spears fortsatt tjener nesten 800.000 dollar i måneden og ni millioner dollar i året.

Les alle nyheter om Britney Spears her!

Natklubber betaler

Men det er ikke bare Spears som tjener penger på sitt eget navn.

Britney har solgt over 83 millioner plater siden hun debuterte på platemarkedet i 1999. Det har til sammen gitt plateselskapet Jive Records 400 millioner dollar i inntekter, mens hennes turneer har gitt om lag 150 millioner dollar i inntekter.

I tillegg til musikken, er det ifølge Portofolio mye annet knyttet til Spears som generer penger. Nattklubben Pure i Las Vegas skal for eksempel ha solgt seter på et bord ved siden av Spears for 50.000 dollar i fjor - og hun kan fortsatt kreve et sted mellom 250.000 og 400.000 dollar bare for å dukke opp på arrangementer.

Parfyme-giganten Elizabeth Arden er også blant de som tjener godt på Britney Spears. De skal ha solgt Britney-parfymene Believe, Curious og Fantasy for nærmere 100 millioner dollar.

Lukerative paparazzi-bilder

Paparazzi-fotografene er også blant de som tjener fett på Britney Spears. Bilder av popstjernen blir solgt for alt fra 250 dollar til 100.00 dollar eller mer.

Fotobyrået X17, som fotfølger Spears nærmest 24 timer i døgnet, har estimert at Britney-inntekter står for 30 prosent av firmaets totale inntjening.

Bare i 2007 solgte byrået bilder av Spears for 2,5 millioner dollar. Bare for de eksklusive bildene av Spears som barberte seg fikk byrået 500.000 dollar.

Det er også blitt gjort undersøkelser som viser at kjendismagasiner med Britney Spears på forsiden selger 33 prosent mer enn andre blader uten bilder av popstjernern. I tidsrommet januar 2006 til juli 2007 var Britney på forsiden av de store magasinene People, Us Weekly, In Touch, Life & Style, OK! og Star hele 175 ganger fordelt på 78 uker.

Federline blir rik

Spears har også toppet Yahoos liste over mest søkte ord i seks av de siste sju årene. I 2004 ble hun dyttet ned til andreplass, bak Paris Hilton. Antall søk etter Britney gikk opp 60 prosent i 2007.

Kevin Federline, som beskrives som USAs mest kjente eks-mann, tjener også store penger på sitt tidligere forhold til Spears. Nattklubber skal angivelig betale Federline om lag 30.000 dollar bare for å dukke opp. I tillegg får han 35.000 dollar i måneden av Spears i barnebidrag. Bare dette til sammen gir han en årsinntekt på om lag 1 million dollar.

Portofolio har slått sammen Britneys egne inntekter, samt hva andre tjener på henne, og mener de totale Britney-inntektene ligger på et sted mellom 110 og 120 millioner dollar i året...

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder