SLAPP TILTALE: Justin Bieber har vært arrestert flere ganger det siste halvåret, men slipper unna rettssak for sammenstøtet med en limousinsjåfør i romjulen i fjor. Foto:Francois Mori,Ap

Frafalt siktelse mot Bieber

En kanadisk domstol har bestemt seg for ikke å sikte popstjernen Justin Bieber etter et angivelig overfall på en limousinsjåfør i Toronto i romjulen i fjor.

Artikkelen er over fem år gammel

Det er nyhetsbyrået AP som melder dette gjennom Billboard.

Tildragelsen fant sted da en limousin kom for å hente Bieber og fem av hans v

enner utenfor en nattklubb i Toronto i romjulen i fjor. Ifølge politiet skal Justin Bieber ha slått sjåføren av limousinen i bakhodet flere ganger.

Dette ble ikke trodd av domstolen. Hendelsen skapte store overskrifter i slutten av desember, ettersom det skjedde bare noen få dager etter at Bieber ble arrestert for villkjøring i Miami.

– Dette er en riktig avgjørelse ut fra bevisene som forelå. Vi er fornøyde. Det er vår overbevisning at ingen angrep sjåføren, sier Brian Greenspan, som er Justin Biebers advokat.

Han la til at Bieber selv er lettet og klar for å gå videre på sin karrierevei med et hinder mindre foran seg.

Allerede den 29. september må imidlertid Justin Bieber i retten igjen, denne gangen i Ontario. Da er det nøyaktig en måned siden han ble arrestert etter et sammenstøt mellom en van og ATV'en som Bieber selv kjørte sammen med sin av og på-kjæreste Selena Gomez i hjembyen Stratford.

Ifølge Brian Greenspan skjedde dette da Bieber og Gomez ble plaget på fritiden av en nærgående paparazzi.

Bare få dager i forveien hadde Biebers bil blitt påkjørt bakfra av en annen paparazzi, i Hollywood. Den gangen tvitret popstjernen at «han ikke hadde noen problemer med paparazziene, men når de opptrer ansvarsløst setter de oss alle i fare».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder