Foto:

Backstreet Boys-stjerne giftet seg

.. men broren rakk ikke frem

Nick Carter i Norgesaktuelle Backstreet Boys sa ja til sin kjære Lauren Kitt. Lillebror Aaron gikk glipp av festen etter flytrøbbel.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

34-åringen giftet seg med forloveden, skuespiller og fitnesstrener Lauren Kitt i en privat seremoni i Santa Barbara i California, skriver Daily Mail.

Popstjernen har tidligere uttalt at han aldri vil gifte seg, men i februar dro han frem en syv karat diamantring og fridde til kjæresten. I går giftet han seg i smoking og fikk ja fra kona som ifølge Daily Mail var kledd i en stroppeløs brudekjole med havfrue-fasong.

Sjekk Backstreet Boys' plasseringer på VG-lista!

MISSET BRYLLUPET: Sanger Aaron Carter rakk ikke bryllupsfesten til broder Nick. Foto: AP

Den store dagen ble feiret med venner og familie, men én person glimret med sitt fravær. Nicks bror, artisten Aaron Carter hadde et oppdrag i Washington DC, og ville uansett ikke rekke selve seremonien.

Men bryllupsfesten ville han få med seg, noe som også gikk også i vasken. Teknisk trøbbel med US Airways-maskinen som skulle ta ham til California gjorde at broren gikk glipp av festen.

Backstreet Boys hadde sin storhetstid på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet, men de har holdt det gående stort sett hele veien. Senere i sommer kommer gruppen til Norge, for å gjøre to konserter, i Kristiansand og Fredrikstad.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder