Eksen til Sigrid åpner opp om bruddet: − Utrolig trist

Ekskjæresten til den norske artisten Sigrid åpner opp om bruddet i TV-serien «Eksponert» på NRK: – Det er utrolig trist, fullt av sorg.

Publisert:

Frikjørerstjernen Nikolai Schirmer (31) var tidligere kjæreste med artisten Sigrid Solbakk Raabe (26), før det ble slutt sommeren i fjor.

Nå åpner Schirmer opp om bruddet i TV-serien Eksponert på NRK. Ved flere anledninger får seeren se han gråte mens han snakker om tiden etter bruddet:

– Her er det noe jeg ikke lett kommer til å finne igjen. Jeg har aldri elsket noen som jeg elsker ho, sier han åpenhjertig inn i kameraet.

– Det er sorg på samme måte som om noen dør. Det er en person du er veldig glad i som bare forsvinner, legger han til.

Det var Nordlys som omtalte saken først.

STJERNE: Her avbildet i forbindelse med opptreden på The Royal Academy of Arts Summer Exhibition Preview Party i London.

Han beskriver lange våkenetter på grunn av sorgen.

– Jeg våkner klokken tre, klokken fire og klokken fem. Jeg får ikke sove fordi jeg er så urolig. Og jeg drømmer om henne, sier han i serien.

I spørsmål fra Nordlys om hvorfor han bretter ut om sorgen foran kamerat, svarer han at det hadde føltes rart å ikke dele det:

– Det hadde vært underlig av meg å unngå å fortelle om den sterkeste opplevelsen som skjedde det året. Selv om man ikke vil oppleve hjertesorg, så er det en del av livet og jeg synes det var fint å kunne dele om det, sier han til Nordlys.

Skikjører og tromsøværing Nikolai Schirmer har over lengre tid gjort stor suksess med sine ski-videoer på YouTube og Instagram, og omtales som en av Norges fremste frikjørere.

I serien «Eksponert» på NRK følger man venneparet Schirmer og Kristier Kopala gjennom livet, noe som innebærer skikjøring, filmproduksjon og kjærlighetssorg.

Sigrid møtte Schirmer – som er profesjonell frikjører – under innspillingen av en reklame for Gore Tex. Det betrodde hun under et besøk hos «Lindmo» i 2021.

Sigrid bekreftet høsten 2022 til VG at hun hadde blitt singel, og at hun nylig hadde gått igjennom et kjærlighetsbrudd.

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no