NYBAKTE FORELDRE: Mandag ble Sally Humphreys og Ronnie Wood (68) foreldre til to tvilling-jenter. Det bekrefter hans angent. Foto: Joel Ryan Ap

Ronnie Wood (68) ble pappa igjen

Mandag fødte Sally Humphreys (38), kona til Rolling Stones-gitaristen Ronnie Wood (68) to tvilling-jenter.

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over tre år gammel

Det er Los Angeles Times som skriver dette tirsdag ettermiddag norsk tid. Avisen siterer en uttalelse fra Ronnie Woods agent Karen McNamara, hvor det heter at «det er en glede for Sally Humpreys og Ronnie Wood å bekjentgjøre fødselen til Gracie Jane som veide 2718 gram og Alice Rose som veide 2582 gram».

Det heter videre at tvillingene ble født kl. 10.30 lokal tid mandag og at «alle har det strålende og babyene er helt perfekte».

Les også: Ronnie Wood (68) og kona (37) venter tvillinger

Tvillingene er Ronnie Woods femte og sjette barn, mens de er Sally Humphreys to første. Han fyller for øvrig 69 år onsdag og er bestefar til åtte.

Ronnie Wood giftet seg med den 31 år yngre Sally i London i 2012. Paret valgte en intim vielse der kun nærmeste familie og kjendisvenner var til stede. Festen etter vielsen fant sted på Dorchester Hotel i desember. Ifølge The Sun skal paret forsøkt en god stund å få barn.

Fikk du med deg denne? Rolling Stones-gitarist Wood ble bestefar

I 2014 uttalte Sally at hun slett ikke hadde noen betenkeligheter med å få barn med Ronnie, den store aldersforskjellen til tross:

– Han har mange venner som er eldre som har fått barn i godt voksen alder – og de synes det er helt fantastisk. Barna holder dem unge, sa Sally den gangen.

Ronnie Wood har fire barn fra før av og han er bestefar til åtte. Første gang han ble far var i en alder av 39 år og det var med hans første kone, Krissy, som døde av kreft i 2005. Senere fikk han tre barn med modellen Jo Wood.

Husker du? Ønsker seg barn med Rolling Stones-ektemannen

Da han skulle bli bestefar for åttende gang fortalte datteren Leah, som også har lille Maggie fra før av:

– Pappa er kjempeflink med Maggie. Vi ser ham ikke så ofte, men når vi først treffes kysser han og leker med Maggie, forteller hun, og legger til at datteren iblant kjenner igjen bestefaren sin på TV.

Les også

Flere artikler

  1. Ronnie Wood forberedte seg på å ta farvel med familien etter kreftdiagnose

  2. Mick Jagger (73) pappa igjen

  3. Jagger (72) blir åttebarnsfar

  4. Keith Richards: – Det var på tide å slutte å drikke

  5. Slik er den nye Stones-platen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder