PARTNERE: David Guetta og Nico & Vinz samarbeider på førstnevntes nye plate. Foto:AP og HELGE MIKALSEN,VG

David Guetta hyller Nico & Vinz

Guetta til VG: – De er så talentfulle

ABBEY ROAD STUDIOS (VG) Superstjernen David Guetta (47) er strålende fornøyd med låten han laget med norske Nico & Vinz.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Oslo-duoen er med på DJ-ens låt «Lift me up», på hans nye album «Listen». I forbindelse med mandagens platelansering hadde Guetta i dag en liten gjennomgang av noen av låtene på albumet med utvalgt utenlandsk presse.

Om lag halvparten av låtene ble spilt, men ikke den «norske». Det betyr likevel ikke at ikke Guetta er strålende fornøyd med samarbeidet med de norske stjerneskuddene.

Overfor VG fortalte han at de skrev låten sammen i et studio i Los Angeles, og at han syntes de to var fantastiske karer som han likte godt å jobbe med.

– De er så talentfulle. Og de er jo svære i USA med sin monsterhit, sier Guetta til VG etterpå.

Han er også veldig fornøyd med resultatet.

– De traff spikeren på hodet, gjorde de ikke? sier han om låten de gjorde sammen.

I den rundt timelange seansen i Abbey Road Studios, blant annet kjent for å være studioet hvor Beatles spilte inn mesteparten av sin musikk, spilte han fem-seks låter før han gikk rundt i lokalet og hilste på dem som var til stede.

Guetta er blant verdens aller heteste DJ-er, og har med gjesteartister på alle de 14 låtene på albumet. Nico & Vinz er med andre ord i godt selskap, med artister som John Legend, Sia, Emeli Sande og Nicki Minaj.

Guetta var for øvrig mannen som vippet Nico & Vinz' «Am I Wrong» ned fra førsteplassen i Storbritannia i sommer.

I morgen, fredag, går også David Guetta helt til topps på VGs singleliste med «Dangerous» som har Sam Martin på vokal.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder