HELGENS SNAKKIS: R. Kelly har angivelig innledet et forhold til 19 år gamle Halle Calhoun. Her er har under moteuken i New York i fjor. Foto: Michael Loccisano AFP

R. Kellys flørt med 30 år yngre kvinne har satt fyr på sosiale medier

For R. Kelly har flørten med 19 år gamle Halle Calhoun ført til mer hets og latter enn gratulasjoner.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Flere amerikanske medier, blant annet YBF og Complex, melder at 49 år gamle R. Kelly har funnet kjærligheten med den 30 år yngre Halle Calhoun - og det har ikke gått internett hus forbi.

Flere setter aldersforskjellen i perspektiv slik: Calhoun var ikke blitt født da Kelly-hiten «I Believe I Can Fly» toppet hitlistene.

Les også: R. Kelly var skyldte 30 millioner i skatt

Det angivelige nye paret skal ha møttes under en konsert i North Carolina, og i helgen festet de sammen på Gold Room i Atlanta. 19-åringen har også delt bilder av de to på sin Instagram-profil de siste ukene.

https://www.instagram.com/p/BIbeVbehhyb

Kort tid etter at nyheten om det angivelige forholdet ble kjent, rant Twitter over av kommentarer og meme's om aldersforskjellen mellom Kelly og Calhoun.

R. Kelly...cmon man. You have albums older than her. Stop this
https://twitter.com/NLStheAnalyst/statuses/762719007766028288

Flere kontroversielle forhold

Grunnen til at 49-åringen nå får kritikk for sitt nye forhold er en rekke tidligere hendelser. Artistens historie involverer nemlig en barnepornografi-siktelse, som noen år senere ble henlagt, og hans kontroversielle forhold til Aaliyah som ble innledet på 90-tallet.

Aaliyah, som mistet livet i en flystyrt i 2001, var 15 år gammel da de to giftet seg i en uoffisiell seremoni i 1994. De to har imidlertid hele tiden nektet at de var gift, men hennes familie fikk ekteskapet annulert hos en dommer i 1995. Kelly mener selv at han ikke gjorde noe galt i forholdet med Aaliyah.

– Dette vil være svaret mitt for alltid: Absolutt ikke, sa han i et åpenhjertig intervju med GQ i januar.

R. Kelly er kjent for låter som «I Believe I Can Fly», «Ignition» og «Gotham City». Hans siste album, «Black Panties», kom i 2013.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder