FULLE HUS: Taylor Swift (28) tjener for tiden store penger på «Reputation»-turneen, også med profilerte gjesteartister på plakaten. Foto: SIMON DAWSON / X06555

Taylor Swift overrasket med Bryan Adams-duett

De to superstjernene fikk konserttaket i Toronto til å løfte seg da de sammen fremførte Adams’ hit «Summer of 69».

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Jeg visste ikke før i går kveld at Bryan skulle være i byen, og jeg spurte ham i siste liten om han ville komme og synge, skriver Swift (28) på Instagram søndag.

Den amerikanske artisten har i løpet av helgen delt flere bilder og videoer fra konserten i Rogers Centre i Toronto lørdag, der hun overrasket det kanadiske publikumet med en gjesteopptreden fra Bryan Adams (58).

les også

Fridde til kjæresten foran Taylor Swift

Dét var tilsynelatende en stor opplevelse, både for publikum, Adams og Swift selv.

– Det er ganske tydelig ut fra videoene at jeg er helt over meg av begeistring, og jeg kan ikke få takket Bryan Adams nok, skriver Swift videre på Instagram.

– En av mine favorittsanger

Adams spilte selv konsert i Toronto fredag, men ble lørdag invitert til å spille med sangerinnen som er en av USAs mestselgende artister – og ifølge Forbes også en av de rikeste.

Under konserten introduserte Swift overraskelsen som en av sine «absolutte favorittsanger», før hun spurte publikum om de evnet å synge enda høyere enn de allerede hadde gjort.

les også

Styles snakker om Swift-romansen for aller første gang

Etter et par strofer av Adams’ hit fra 1984, «Summer of 69», steg gitarhelten selv opp fra scenegulvet og euforien virket til å være et faktum.

Adams har også delt opplevelsen på sosiale medier, deriblant et filmklipp av han og Swift i forberedelsene til lørdagens opptreden.

Suksessrik turné

Swift reiser for tiden land og strand med turneen «Reputation», og skal bare i Nord-Amerika foreløpig ha dratt inn over 100 millioner amerikanske dollar, skriver Forbes.

les også

Taylor Swift er verdens best betalte kjendis

les også

Astrid Smeplass får gulltrofé i USA

Kanadieren Adams er for øvrig ikke den første gjesteartisten hun har invitert med seg i løpet av turneen, informerer Rolling Stones.

I USA og Canada har hun sunget med stjerner som Selena Gomez og Shawn Mendes, mens det i England var tidligere One Direction-medlem Niall Horan og selveste Robbie Williams som fikk dele rampelyset med Swift.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder