Titanic-oppklaring for Sissel

Den smarte bakvei-profileringen av Sissel Kyrkjebø i USA bærer frukter: «Det er ikke Enya, men ukjente Sissel som synger på «Titanic»-albumet,» slår storavisen USA Today fast i en større artikkel.

ARTIKKELEN ER OVER 22 ÅR GAMMEL

«Den overjordiske stemmen som strømmer gjennom James Horners hitliste-topp av et filmalbum, tilhører faktisk den norskfødte sangeren Sissel,» opplyser USA Today, som har et daglig opplag i USA alene på 1,2 millioner.

- Mer atmosfæren

- Det er mer atmosfæren i musikken enn stemmen min som får det til å høres ut som jeg er Enya, mener Sissel i intervjuet.

Akkurat nå er Sissel i Philadelphia, der hun går igjennom låtmaterialet til sitt første internasjonale album med produsenten Rick Chertoff.

USA Today-journalisten Andy Seiler mener at det er umulig å overse Sissel.
Ikke minst fordi hun, i motsetning til Celine Dion, faktisk synger på de aller fleste låtene på «Titanic», som nå nærmer seg et salg på en million eksemplarer i USA og dermed topper Billboard-listen for tredje uke på rad.

- Fantastisk

- Sissel synger fantastisk, har «Titanic»-regissør James Cameron tidligere konstatert overfor VG.

- Musikken går tydeligvis rett til hjertet på folk. Jeg antar at folk kjøper albumet fordi de ønsker å få med seg alle sider av atmosfæren i filmen. Selv gråt jeg da jeg første gang hørte James Horner spille sangene på piano for meg, røper Sissel.

- Slett ikke rart folk faller pladask for filmen, mener Sissel Kyrkjebø i USA Today.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder