FORELSKET: Carola Häggkvist, folkekjær både i Sverige og i Norge, innrømmer overfor Expressen at hun har møtt en mann og er svært lykkelig. Kommende lørdag er hun hovedgjest i «Så mycket bettre» på svensk TV4 som har utvidet sendetiden med en halvtime på grunn av Carola. Foto:Nils Bjåland,VG

Carola har funnet kjærligheten

Følte seg ensom

Carola Häggkvist (48) er stormforelsket og lengter etter en ny tilværelse i tosomhet.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Ifølge et intervju med svenske Expressen er Carola «fångad av en stormvind» av hodestups forelskelse. Etter lange perioder uten kjæreste, forteller hun nå åpent om sin nye kjærlighet.

– En fantastisk, fantastisk mann, sier Carola til den svenske avisen.

Det er i forbindelse med den svenske varianten av «Hver gang vi møtes» - «Så mycket bettre» på TV4 – at Carola letter på sløret og innrømmer at hun ikke lenger er single.

Allerede i april i fjor innrømmet Carola overfor VG at det var kommet en mann inn i livet hennes (krever innlogging!).

– Jo, det har dukket opp en potensiell mann, sa Carola på VGs spørsmål om hennes sivilstatus.

VG-intervjuet gjorde hun i forbindelse med sommershowet hun senere holdt i Tønsberg i fjor.

TV4 i Sverige viser programmet med Carola som hovedgjest førstkommende lørdag. TV-kanalen har til og med gitt Carola en form for særbehandling og forlenget programmet med en halvtime.

Til Expressen forteller den svenske sangeren at livet etter innspillingen har forandret henne fullstendig.

– Det har vært fantastisk og litt overveldende. Jeg har tatt en re-sjekk på meg selv og funnet ut mange ting, sier Carola.

Hun er også åpen på at hun i lange perioder har følt seg ensom, spesielt i tiden før hun adopterte datteren Zoe (5) fra Sør-Afrika.

MOR OG DATTER: Carola adopterte Zoe fra Sør-Afrika i 2012, noe som ifølge henne selv forvandlet livet hennes totalt. Med ny kjæreste står Carola kanskje foran enda en stor livsforvandling. Foto:Nils Bjåland,VG

 – Det handler ikke bare om det fysiske, om sex, men om nærheten ved å få leve sammen. Den lengselen har jeg hatt veldig lenge, og det blir ikke lettere når man er en kjent person. Jeg har vært glad og på et vis lykkelig og relativt hel som single også, men lengselen har likevel vært der, sier Carola til Expressen.

Carola har ett biologisk barn, Amadeus (16). Barnefaren er den norske predikanten Runar Søgaard som tidligere denne uken kom i medias søkelys da han ble dømt til fengsel for å ha innlevert årsregnskapet til sitt firma for sent.

Paret ble skilt i 2000.

I 2012 adopterte hun Zoe Rose Janita Maria (Maria er også Carolas mellomnavn) fra Sør-Afrika.

– Det skjedde noe med meg da jeg fikk Zoe, sa Carola i VG-intervjuet i fjor og la til at de knapt hadde vært fra hverandre det ene året de to da hadde vært mor og datter.

Nå sier altså Carola til Expressen at familien snart kan legge til en voksenperson.

– Jeg er ikke singel, det kan jeg iallfall ikke si at jeg er!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder