BRÅK I STOCKHOLM: I 2000 lagde Robbie Williams bråk i den svenske hovedstaden som utleveres i ny bok. Her fra konserten hans da. Foto: AP

Svensk skandalebok om Robbie

(VG Nett) En svensk forfatter har skrevet om Robbies utagerende festing, tissing på hotellrom og kokainjakt i Stockholm for seks år siden.

Camilla Flaatten
ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

Robbie Williams (32) har en brokete fortid med mye alkohol, festing og narkotika, noe han for noen år tilbake gikk åpent ut om.

Det er Magnus Sundholm, den svenske avisen Aftonbladets korrespondent i Los Angeles, som står bak boken.

Aftonbladet skriver i dag om Robbies kokainfest i Stockholm da han var der og holdt en konsert i forbindelse med et MTV-show i 2000.

Lette etter kokain

Robbie var rett og slett uforsvarlig beruset i Stocholms gater, og skal ha lett etter kokain. Da livvaktene prøvde å stoppe han, ble han rabiat.

Boken avslører at Robbie slo ned produsenten sin, Nellee Hooper, tisset ned hotellrommet og kranglet med celebre gjester som Victoria Beckham (32) og Wyclef Jean.

Vendepunkt

- På mange måter var festen et vendepunkt for Robbie. Etter den festen innså han at han ikke kunne fortsette å feste slik han gjorde, sier Sundholm til Aftonbladet.

Sundholm forteller at han ønsket å skrive en bok om den suksessfulle popstjernen, som gikk fra boybandsuksess med Take That til solosuksess.

- Han er bare 32 år, og har opplevd så utrolig mye, sier Sundholm som selv har møtt superstjernen mange ganger.

- Jeg vil ikke si jeg kjenner han, men vi har spilt fotball og hengt med gjensidige kompiser.

Biografien om Robbie Williams heter «Robbie - en superstjernes vei fra bunnen til toppen»..

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder