ROCKET! ...generalprøven. Men i morgen går Wig Wam for gull Kiev. Foto: Espen Sjølingstad Hoen

Wig Wam går for gull

KIEV (VG Nett) Wig Wam forstår ikke hvorfor Hellas fortsatt er storfavoritt i årets Grand Prix.

ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

Europeiske bookmakere er enige om at det er greske Helena Paparizou som går til topps i morgendagens Grand Prix-finale i Kiev. Wig Wam ligger på andreplass, mens Ungarn og Sveits ligger på henholdsvis tredje- og fjerdeplass.

Østfold-bandet Wig Wam mener alt kan skje i finalen, men at de skal gjøre deres beste.

Nådde målet

- Vi får håpe på det beste. Vi hadde et mål, og det var å komme til finalen. Der er vi nå, sier Sporty på vei inn til en av dagens to generalprøver.

Ifølge Sporty var det en spesiell følelse å komme ut blant folk etter at det ble klart at Wig Wam gikk videre til finalen.

- Det var helt sjukt. Vi hadde tre mann hver som måtte geleide oss. Det var mye styr, og jeg husker nesten ingenting. Men det er jo dette vi elsker, smiler Sporty.

Forhåpentligvis går det bedre for Norge i år enn det gjorde i fjor da Knut Anders Sørum kom på sisteplass med tre poeng.

Kiev-magasinet What`s On har denne uken omtalt Norges Grand Prix-bidrag i mindre positive ordelag. Under tittelen "The Norwegian Nul Pointers" skriver magasinet at Norge er det landet i historien som har endt opp med null poeng flest ganger. Grand Prix-øyeblikket da Jahn Teigen tok spillhopp i 1978 under fremføringen av "Mil etter mil", omtales som en av de mest kjente jumboplasseringene.

- Nordmennenes miserable løp fortsatte i 1981, da hockeysveisen Finn Kalvik fikk TV-seerne til å skrike etter Prozac med hans ballade "Aldri i livet", skriver magasinet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder