TAKKER KONA: Keith Urban gir Nicole Kidman æren for at han er rusfri. Foto: Pa Photos

Keith Urban: - Hadde skjønt om Nicole forlot meg

(VG Nett) Country-stjernen Keith Urban fryktet ekteskapet med Nicole Kidman skulle gå i oppløsning da han måtte på avvenning.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

For første gang åpnet Keith Urban seg om alkohol- og dop-problemene, og hvordan kona Nicole Kidman hjalp ham komme over avhengigheten. Til Oprah Winfrey fortalte han om hvordan kona fikk ham til å innse at han hadde et problem, bare måneder etter bryllupet i 2006.

- Jeg hadde kommet til et punkt der jeg måtte ta et valg. Jeg hadde vært i den situasjonen før, men det som var annerledes denne gangen var kjærlighet, forklarte Urban til talkshowdronningen.

Kidman samlet venner og kjente til et møte med Urban, for å få ham til å skjønne at han hadde et problem, og Urban sier han beundrer kona for hvordan hun taklet problemene hans. For selv om Urban innså han hadde et problem, var han usikker på om et besøk på en avvenningsklinikk var det riktige.

- Burde vi ikke vente noen år, så vi har et grunnlag i ekteskapet? Noe slikt kan ødelegge oss. Det kan virkelig knuse oss, tenkte jeg. Jeg hadde skjønt det om Nicole forlot meg, fortalte Urban.

Les også: Nicole Kidman: - Kjemper for ekteskapet hver dag

Men Kidman valgte og bli og paret har siden blitt foreldre til Sunday Rose. Urban har vært nykter i fire år og hans nyeste album er en kjærlighetserklæring til de to kvinnene i hans liv. Urban sier Kidman har lært ham å åpne opp hjertet sitt og å elske seg selv.

- Jeg ser tilbake på ting, og ser at Nicole har lært meg så mye om det med kjærlighet, sa han.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder