Søt musikk for Nicole og ektemannen

(VG Nett) For aller første gang sang filmstjernen Nicole Kidman offentlig med country-ektemannen Keith Urban.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Den stjernespekkede forsamlingen fikk seg en solid overraskelse under under G'Days Black Tie-galla i Los Angeles lørdag.

Hyllet «The Mentalist»

For aller første gang opptrådte Nicole Kidman (42) offentlig sammen med ektemannen Keith Urban (42). Og sjelden ser publikum den ellers så beherskede filmdronningen så løssluppen på scenen som da hun og Keith skulle hylle den australske TV-stjernen Simon Baker (40), kjent på norske TV-skjermer gjennom «The Mentalist».

Artikkelen fortsetter under bildet.

LØSSLUPPEN: En oppspilt Nicole Kidman og Keith Urban på scenen. Foto: Reuters


Nicole danset og sang - godt applaudert av musikerektemannen. Kjendisparet, som begge er australske, var hentet inn spesielt for å hedre en rekke andre celebriteter fra Australia.

Til melodien til Men At Works «Down Under» sang Nicole og Keith: «Give it up for Simon Baker, The Mentalist, CBS money maker... and his name is Simon Baker, surfer dude, home renovator», mens salen klappet og lo.

VGTV: SE DEN ELLEVILLE HYLLESTEN

Artikkelen fortsetter under bildet.

LO GODT: TV-stjernen Simon Baker og kona under sanghyllesten. Foto: Reuters

Stjerneparet skal ha etterpå ha insistert på at dette var en éngangshendelse. De som tror at Nicole og Keith nå blir et syngende par, må altså tro om igjen.

At Nicole kan synger, er noe verden for lengst har fått med seg. Hun hadde hovedrollen i filmmusikalen «Moulin Rouge», og hun har sunget duetten «Something Stupid» med Robbie Williams.

FLERE NYEHTER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

FRA FEST TIL FEST: Nicole Kidman og Keith Urban - her på Golden Globe i natt - dagen etter sangnummeret. Foto: Reuters

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder