KONSERTKLAR: Chris Martin gikk litt bak de andre på vei inn, men kostet på seg et smil til VG-fotografen. Foto: Jørgen Braastad, VG.

Her er Coldplay i Norge - lynvisitt i gang

SENTRUM SCENE (VG Nett) Chris Martin og resten av Coldplay er på plass i Oslo for å ta igjen den avlyste «Senkveld»-konserten.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL
Coldplay - hjemmesideOm Coldplay på Wikipedia


Bandet ankom Gardermoen med privatfly i to-tiden onsdag, og dro deretter rett til Sentrum Scene, hvor de skal holde en intimkonsert.

Etter det VG Nett kjenner til er norgesbesøket på bare noen hektiske timer.

Ved 15-tiden ankom gruppen konsertarenaen i flere store biler.
Først inn i lokalene via artistinngangen var bassist Guy Berryman, gitarist Jonny Buckland og trommis Will Champion - etterfulgt av vokalist Chris Martin.

Smilte og hilste

Frontfiguren, som var iført hettegenser og hadde et stort smil, vinket og sa hei til VGs fotograf, før han hastet inn sideinngangen til Sentrum Scene.

Spørsmål fra VG Nett om hvordan det er å være tilbake på norsk jord, svarte han ikke på.

Konsertinnspillingen starter ca. klokken 16. Deretter skal Coldplay intervjues av Thomas Numme og Harald Rønneberg til TV 2-programmet «Senkveld», som vil vises på TV allerede fredag.

SE COLDPLAYS HISTORIKK PÅ VG-LISTA

Timelang konsert

Den timelange konserten skal sendes på TV i romjulen, i en planlagt «Senkveld Spesial» - den første i historien.

Etter det VG erfarer er det usikkert når Chris Martin & co. forlater landet, men trolig blir det like etter TV-forpliktelsene onsdag kveld.

Coldplay skulle som kjent gjøre en intimkonsert for «Senkveld» og TV 2 i Folketeateret fredag 4. november, men avlyste i siste sekund på grunn av sykdom.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder