VEL IVRIG: Rihanna er hyppig på sosiale medier, og nå kan det se ut til at stjernen kan ha avslørt Kanye Wests planer for neste år. Foto:Mario Anzuoni,Reuters

Rihanna røpte trolig Kanye Wests turné-planer

Rihanna (26) tenkte seg nok ikke om to ganger da hun tvitret at man kunne kjøpe eksklusive konsertbilletter til Kanye Wests turné.

  • Jennifer Bråthen

Artikkelen er over fem år gammel

Den barbadiske artisten er for tiden travelt opptatt med forberedelsene til et veldedig arrangement der det skal auksjoneres vekk en rekke eksklusive produkter og opplevelser.

Da hun ivrig delte med sine følgere på Twitter hva som skulle auksjoneres bort tirsdag, tenkte hun trolig ikke over at det ikke er kjent at Kanye West har planer om å legge ut på turné neste år.

PÅ SCENEN: Kanye West sto på scenen i New York sammen med U2 i forbindelse med Verdens AIDS-dag 1. desember. Foto:Carlo Allegri,Reuters

Linken stjernen delte med sine følgere førte nemlig til en oversikt som avslører at det vil være mulig å by på en eksklusiv billett til «Kanye West Tour Experience».

Kanye West har ikke annonsert at han skal turnere, men skal man tro den veldedige organisasjonens nettsider skal West altså legge ut på en turné i USA i 2015.

Ifølge nettsiden er billetten uvurderlig i pris, og budrundene starter på drøye en million norske kroner. Vinneren av auksjonen vil blant annet få muligheten til å møte rapperen før konserten.

Kanye Wests hjemmesider opplyser ikke om at stjernen skal ut på turné. Ifølge Billboard har heller ikke West kommentert Rihannas tweet. Rapperen har nærmest heller ikke vært synlig på Twitter siden hans kone, Kim Kardashian, kastet klærne for Paper Magazine i november.

Fikk du ikke med deg bildene av Kardashian? Se de her.

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Kanye West tilbake i offentligheten etter innleggelsen

  2. Kanye West provoserer med nakne kjendiser i musikkvideo

  3. Kanye West endrer navn til Ye

  4. Kanye West avbryter turné etter massiv kritikk

  5. Bekymret for Kanye West

  6. Amerikanske medier: Kim Kardashian droppet fest for å være sammen med Kanye West

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder