GÅR TIL SAK: Parets tidligere PA hevder at Ayda Field gikk naken rundt i huset og kom med upassende kommentarer om sexlivet deres. Robbie Williams har nå gått til motsøksmål. Foto:Yves Herman,Reuters

Robbie Williams i rettsstrid med tidligere personlig assistent

«Let me counter-sue you»

Robbie Williams (41) og kona Ayda Field (36) har gått til motsøksmål mot en tidligere mannlig personlig assistent.

  • Felicia Alvsing
  • Angelica Hagen

Parets tidligere personlige assistent, Gilles De Bonfilhs (57), anklaget den 36 år gamle skuespilleren for seksuell trakassering.

Nå går paret til motsøksmål mot De Bonfilhs, og de hevder ifølge britiske The Sun at han gikk inn på soverommet deres uten å si ifra, ikke gjorde en god nok jobb og ofte forsvant i flere timer om gangen.

Har du lest? Robbie Williams twitret sønnen Charltons fødsel

De Bonfilhs saksøkte paret i mai og kom med flere påstander. Paret, som giftet seg i 2010 og har to barn, beskylder ham for å finne på anklagene. De beskylder ham også for å ha forsøkt å tjene penger på salget av to av deres biler.

Den tidligere «Take That»-stjernen sparket De Bonfihls i januar, hvor han hevdet at han ikke hadde gjort jobben sin i sine tre måneder som personlig assistent.

Paret har ikke kommentert søksmålet.

Det er ikke første gang Robbie Williams er uenig med noen som står han nært. Han har tidligere vært i nabokrangel med Led Zeppelin-gitarist Jimmy Page. Gitaristen klaget inn Williams for det lokale bygnigsrådet i bydelen fordi han søkte om å pusse og bygge om eiendommen i Holland Park i London, noe Page var sterk imot og mente ville senke verdien på hans egen eiendom.

Williams og Field har vært sammen simen 2007, og de giftet seg i Los Angeles i 2010. Sammen har de to barn. Datteren Theodora Rose, ble født september 2012, og sønnen Charlton Valentine Williams som kom til verden ifor.

36-åringen skapte kontroverser da han twitret sistnevntes fødsel, med både bilder og videoer.

– Folk legger merke til at jeg er roligere, og det er hennes fortjeneste. Det er en stor forskjell på den personen jeg var og den jeg er med henne, sa Williams til VG, da vi møtte ham i forbindelse med en Skavlan-opptreden i 2009.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder