TIL STAVERN: Big Sean ankommer Stavernfestivalen tidlig i juli, og for mange hadde det vært et scoop om kjæresten Ariana Grande også ble med, men det er ikke bekreftet. Her er paret under årets Grammy-utdeling. Foto:Jordan Strauss,Ap

Hiphop-storheter til Stavern

De amerikanske hiphop-stjernene ASAP Rocky og Big Sean er klare for sommerens Stavernfestival.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Fra før har festivalen booket stjerner som Pharrell Williams og Elton John. Stjernene var også på plass i fjor, da både Lily Allen og Ed Sheeran gjestet Stavern.

I tillegg kommer også det britiske stjerneskuddet Kwabs til sommerens festival, det samme gjør svenske Linda Pira.

Britiske Kwabs gikk inn på VGs singleliste med «Walk» for et par uker siden og gjestet nylig Thomas og Harald på TV2s «Senkveld».

Både Big Sean og ASAP Rocky har vært blant de heteste hiphop-navnene i USA de siste par årene med gode listeplasseringer og høyprofilerte samarbeid. Blant annet har Big Sean bidratt med vokal på Calvin Harris-hiten «Open Wide».

Big Sean ble i sin tid oppdaget av Kanye West som har vært selve starthjelperen hans de siste årene. Rapperen har også samarbeidet med Ariana Grande på låtene «Best Mistake» og «Right Then».

For et par måneder siden kom det frem at Big Sean og Ariana Grande også samarbeider på et mer personlig og emosjonelt plan, uten at det vites om Grande også tar turen til Stavern til sommeren.

Og apropos stjerneskudd og samarbeid; Ariana Grande er akkurat nå aktuell som gjestevokalist på «Adore» av norske Cashmere Cat. De to har også samarbeidet tidligere.

Årets Stavernfestival arrangeres i tidsrommet 2. til 4. juli. Foruten de utenlandske stornavnene, kan festivalen også skilte med blant andre Gabrielle, deLillos, Jaa9 & OnklP og Highasakite.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder