SLAKTES: Britney Spears' opptreden under MTV VMA. Foto: AFP

Britney flau etter MTV-galla

(VG Nett) Comebacket ble ikke akkurat slik skandaleprinsessen hadde håpet.

Alexander Nyhagen
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL
New Music Videos, Reality TV Shows, Celebrity News, Pop Culture | MTVBritney Spears

Kritikerne var ikke nådige mot Britney Spears (25) etter hennes comeback under åpningen av MTV Video Music Awards natt til mandag norsk tid. SE ALLE BILDENE!

VGTV:Se deler av comebacket her

Noen av kritikerne skylder på antrekket, andre mener at komiker Sarah Silverman ødela for Britney med sine frekke kommentarer om at Britneys barn var «søte feilgrep» under showet, mens noen synes MTV gjorde en feil ved å la henne åpne hele showet.

LES OM PRISFESTEN HER

Nå avslører kilder at Britney selv også er misfornøyd med fremføringen av den nye singelen «Gimme More».

- Nervøs

- Hun var utrolig nervøs på grunn av all forhåndshypen, og nå er hun flau over sin egen opptreden, sier en kilde til People Magazine.

- Britney var ekstremt nervøs. Det er en stund siden hun har gjort en så stor opptreden, og i tillegg skulle hun opptre foran alle sine «kolleger» og på liveoverført TV. Da hun kom ut på scenen låste alt seg, sier en annen kilde.

Britneys comeback er også yndet materiale for bloggerne. På kjendisbloggen «Oh No They Didn't» (ekstern link) er det lagt ut et nærbilde av Britneys stiletthæl, som ser ut til å være knekt - noe som kan forklare den noe haltende opptredenen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder