JAKTER BILDER: Dana, enken til Tom Petty går nå ut og ber fansen sende inn sine beste bilder - eller videoer av Tom Petty og gruppens hans «The Heartbreakers». Foto: MARIO ANZUONI / X90045

Enken jakter fansens egne Tom Petty-bilder

Har du et bilde du har tatt - eller en video av Tom Petty? Da har du muligheten til å være med på en video som skal bli en del av en ny musikk-boks som nå skal utgis for å hedre den avdøde rockelegenden.

 • Jørn Pettersen

Artikkelen er over to år gammel

Tom Petty døde 2. oktober i fjor av en overdose, etter at han ble funnet bevisstløs i sitt hjem i Malibu uten åndedrett og med hjertestans.

Petty giftet seg med Dana York Epperson i 2001. Han har to døtre fra et tidligere ekteskap.

les også

Tom Petty døde av overdose

Det er Dana og en av døtrene til Petty, Adria Petty, som står bak denne delen av prosjektet og som har tatt initiativ til å invitere fansen til å komme med sine bilder og videoer, skriver NME.

– Kjære Tom Petty-fans. Vi skal lage en meget spesiell musikkvideo for å hedre Tom Petty - og hans 40 år lange og nære forhold til sine fans. Derfor inviterer vi deg til å dele dine favoritt-øyeblikk som du har av Tom og bandet med oss, skriver prosjektlederne på Tom Pettys hjemmeside.

les også

Datteren AnnaKims hjerteskjærende farvel med faren Tom Petty

Bilder og videoer fra fansen skal bli en egen video og være en del av musikkboksen «An American Treasure», som i all hovedsak skal inneholde 60 hittil ukjent sanger fra Tom Pettys hånd. Boksen skal også inneholde en lang rekke «Tom Petty & The Heartbreakers»-klassikere fremført live ved forskjellige anledninger opp gjennom årene.

NORWEGIAN WOOD: Tom Petty opptrådte på Norwegian Wood i Oslo i 2012. Kanskje har du noen bilder derfra som kan passe til den nye musikkboksen? Foto: Lynau, Jan Petter

les også

Tom Petty er død: Hjerteknuseren

– Tom Petty var prototypen på den joviale rockestjernen som traff hjertene til den amerikanske arbeiderklassen med nær den samme kraften som Bruce Springsteen og John Mellencamp i «heartland»-rockens storhetstid på 1980-tallet, skrev VGs Stein Østbø i sine minneord under tittelen «Tom Petty er død: Hjerteknuseren».

Mer om

 1. Musikk
 2. Ekteskap
 3. Treasure
 4. Minneord

Flere artikler

 1. Tom Pettys etterlatte enige om arveoppgjør

 2. Rockestjernens familie raser mot Trump etter bruk av låt

 3. K-popstjerne overrasket på Instagram

 4. Maria Mena inviterte fansen hjem: – Heldigvis ikke øksemordere

 5. XXXTentacion skal ha åpen kiste

Fra andre aviser

 1. Trommisen til Tom Petty spiller på bergenserens nye plate

  Bergens Tidende
 2. Kjos ber kundene om unnskyldning

  Bergens Tidende
 3. Norwegian Wood-kunder raser – har ikke fått penger tilbake

  Aftenposten
 4. Etiopia: Flydata viser likhetstrekk mellom 737 Max 8-styrtene

  Aftenposten
 5. Kjos til Norwegian-kundene: – Unnskyld

  Fædrelandsvennen
 6. 2000 byer og steder saksøker farmasiselskaper i historisk massesøksmål i USA

  Aftenposten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder