DRØMMEKONTRAKT: Lady Gaga får oppfylt en drøm hun har hatt lenge; å opptre i Las Vegas. Foto: Adrees Latif Reuters

Får 650 millioner for 74 Las Vegas-show

Lady Gaga har sikret seg en avtale på 74 show over en toårsperiode i Las Vegas. Noe som vil gi henne personlig en inntekt på rundt 650 millioner kroner.

Artikkelen er over to år gammel

Det skriver både The Guardian og Variety.

Kontrakten innebærer at popstjernen skal fremføre 74 konserter i MGM’s Park Theater i Las Vegas, en konsertarena hvor det er plass til 5200 personer. De første forestillingene er planlagt fra desember 2018 og dette er en kontrakt som totalt sett er verdt i underkant av 900 millioner og som altså gir Lady Gaga alene rundt 650 millioner kroner.

Les også: Lady Gaga om sykdommen som tapper henne for krefter

– Jeg har alltid hatt lyst til å opptre i Las Vegas, så dette er virkelig en gammel drøm som går i oppfyllelse, heter det i en uttalelse fra Lady Gaga som hun også har publisert på instagram-konto.

Lady Gaga er den siste i en lang rekke av store og kjente popstjerner som Celine Dion, Elton John, Britney Spears, Jennifer Lopez, Backstreet Boys og Rod Stewart som alle har inngått langsiktige og lukrative kontrakter i Las Vegas.

Husker du? Prins Harry sjarmerte Lady Gaga

Tidligere i høst ble det kjent at Lady Gaga sliter med så store smerter at det ikke var mulig for henne å fullføre Europa-turneen.

Plateselskapet hennes opplyste ifølge Billboard at det var umulig for Lady Gaga å opptre når hun har så store plager:

Fikk du med deg? Lady Gaga: Knust etter bruddet

«Hun blir tatt hånd om av medisinske eksperter som tidligere i dag rådet henne til å utsette turneen».

Legene beordret henne syv uker med hvile og oppbygging. Men den populære artisten har likevel ikke mistet humøret. Noe som denne videoen er et klart bevis på:

Artisten selv fortalte selv i en melding via Instagram at det er viktig for henne å være ærlig for fansen når det gjelder hennes fysiske og psykiske helse.

Lady Gaga om berømmelsen: – Jeg savner å møte folk

«Jeg har strevd i årevis for å komme til bunns i dette», skrev hun.

I en dokumentar på Netflix fortalte popstjernen hvordan fibromyalgi og konstante ledd- og muskelsmerter preger livet hennes.

– Med denne dokumentaren ønsker jeg å øke oppmerksomheten rundt denne sykdommen, uttalte hun.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder