Slik vil hun at publikum skal se henne

Miley Cyrus ber folk bruke fantasien

Popstjernens (20) nyeste musikkvideo har skapt overskrifter denne uken. Nå forklarer hun meningen med videoen.

  • Jennifer Bråthen

Artikkelen er over seks år gammel

Miley Cyrus slo alle rekorder da hun hadde premiere på sin nye musikkvideo på mandag denne uken. I videoen er hun splitter naken.

«Cyrus sender ut en beskjed om at den beste måten unge jenter kan få oppmerksomhet på, er å gjøre seg selv til seksuelle objekter», skrev The Guardians musikkredaktør i går.

- Videoens avkleddhet og flørt med pornografiske virkemidler er ikke sjokkerende i seg selv, men er mildt sagt malplassert som bildefølge til denne låten, uttalte VGs musikkjournalist.

- Er sårbar

Nå ber Cyrus publikum komme over det faktum at hun er kliss naken på en jernkule i videoen.

- Hvis bare folk klarer å se bort fra det åpenbare og bruke fantasien og se hva videoen faktisk betyr - så vil de se at den er sårbar. Hvis du ser meg i øynene så er det tydelig at jeg er tristere enn jeg høres ut på platen, sier hun i et intervju på Elvis Duran Morning Show i følge US Magazine.

Tøff innspilling

Det er Terry Richardson som har regien på videoen. Cyrus innrømmer at innspillingen var utfordrende.

- Det var mye vanskeligere å spille inn videoen enn å spille inn låten i studio. Det var en følelsesladd opplevelse, sier hun videre i intervjuet.

Den tidligere Disney-stjernen innrømmer at hun var nervøs dagen før lanseringen av videon. Ikke for hvordan videoen skulle bli mottatt av publikum, men for å slippe en ny singel mens den forrige fremdeles holder henne travel.

Vakte oppsikt

«Wrecking Ball»-videoen kommer etter at hun ga en hel verden hakeslipp da hun under MTV Awards fremførte låten «Blurred Lines» sammen med artisten Robin Thicke (36).

At Cyrus var iført klær (hudfarget bikini red.anm.) hindret ikke at koreografien ble oppfattet som vulgær - gjentatte ganger fikk en bred målgruppe se henne dytte en skumgummifinger opp i skrittet.

Selv om Cyrus vakte oppsikt, fikk hun full støtte fra sin artist-pappa, Billy Ray Cyrus.

- Jeg kommer alltid til å være her for Miley, sa han i et intervju med «Entertainment Tonight» ifølge nyhetsbyrået WENN.

Artist-pappaen gledet seg veldig til å se sin datter igjen.

- Hun er fortsatt den lille jenta mi, og jeg er pappaen hennes uansett hvordan dette sirkuset vi kaller showbusiness, utspiller seg, forklarte han videre i intervjuet.

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Britisk musikkredaktør slakter Mileys sex-image

  2. Cyrus svarer kritikerne: - Jeg har aldri ment å støte noen

  3. Miley Cyrus og Liam Hemsworth har brutt forlovelsen

  4. Pappa Cyrus: - Miley er fortsatt den lille jenta mi

  5. Miley Cyrus sensurert i USA

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder