Karoline (15) fikk synge med Chris Medina

- Han var nesten mer nervøs enn meg

Karoline Slemmen (15) begynte å hylgråte da hun skjønte at hun skulle få et privat møte med den amerikanske «Idol»-stjernen Chris Medina (28).

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL
Tv2search - TV2.noChris Medina

Selv om Chris Medina det siste året har besøkt Norge en rekke ganger og skrevet utallige autografer til norske fans, så hører det med til sjeldenhetene at fansen får opptre sammen med ham på scenen.

Men for Karoline fra Molde ble drømmen til virkelighet. I kveldens «Kvelden er din» på TV 2 får TV-seerne se 15-åringen bli lurt trill rundt av venninnen i samarbeid med TV-teamet.

Lurt trill rundt

- Venninnen min og jeg dro på kafé, og plutselig kom Truls Svendsen løpende inn. Han sa han var på rømmen fra paparazzi-fotografer. Og så kom Klaus Sonstad, forkledd som journalist, og jeg måtte late som om jeg var tremenningen til Truls, forklarer Karoline leende til VG Nett.

Artikkelen fortsetter under bildet.

DUETT: Chris Medina (28) og Karoline Slemmen (15) på scenen under «Kvelden er din». Foto: TV 2


Da spøken ble avslørt, og Karoline skjønte hva det hele dreide seg om - nemlig at hun skulle få møte Chris Medina - tok følelsene fullstendig overhånd.

- Jeg begynte å hylgrine. Og overraskelsen ble større enn som så. Først senere fikk jeg vite at jeg skulle få opptre sammen med Chris på TV, forteller Karoline, som hadde familien som stolte, rørte og tårevåte tilskuere i salen da hun fremførte Medinas hitballade «What Are Words» foran publikum.

I kveld får også hele TV-Norge se duetten.

Medina: - Følte ansvar

Chris Medina sier til VG Nett at det var en stor opplevelse for ham å møte Karoline.

- Jeg blir alltid glad når jeg treffer fans, og særlig i et land som har tatt imot meg med så mye varme som Norge. Det var utrolig gøy, for Karoline har et så stort hjerte, lyder det fra pophelten, som innrømmer at han var spent.

- Jeg følte faktisk et stort ansvar, fordi jeg ønsket at det skulle leve opp til forventningene hennes. Hun er så søt.

LURT PÅ TV: Programlederne Klaus Sonstad (t.v.) og Truls Svendsen (t.h.) overrasket Karoline med drømmemøte med Chris Medina. Foto: TV 2

Han er mektig imponert over Karolines talent.

- Det overrasket meg ikke at en jente kan synge låten min så bra. Det er nok vanskeligere for gutter, siden det er så høye toner. Karoline imponerte meg med innlevelsen sin. Hun gjorde også sangen til sin egen, noe som kjennetegner en dyktig sanger. Så i stedet for at jeg bare sang med henne, ble det en skikkelig duett med henne og meg. Vi virkelig delte scenen, sier Medina til VG Nett.

Venninnelåt

Karoline elsker «What Are Words».

- «What Are Words» er liksom låten til venninnen min og meg. Den betyr så utrolig mye, og venninnen min synes jeg har sangtalent. Derfor ville hun at jeg skulle få oppleve dette, sier Karoline, som har sunget hele livet og alltid har drømt om en musikkkarriere.

- Chris sa til meg da vi øvde at jeg måtte slutte å synge bedre enn ham. Han var nesten mer nervøs enn meg. Samtidig fikk han meg til å føle meg trygg og komfortabel på scenen. Chris er en fantastisk person. Bare tenk på alt han har gjort for forloveden sin, sier 15-åringen og sikter til Medinas trafikkskadde kjæreste - som nettopp «What Are Words» handler om.

At Medina var mer nervøs og ydmyk overfor møtet med sin unge beundrer, snakket han om i videobloggen sin fra noen uker tilbake, den første dagen han møtte Karoline i Oslo. Se videobloggen på youTube .

Håper på nytt møte

Molde-jenta har nesten ikke ord for det hun har vært med på.

- Jeg møtte ham to dager på rad, og det var stort da folk kom bort og ville ha autografer og bilder av oss, forteller ungjenta.

Karoline betror til VG Nett at hun og Medina har utvekslet telefonnummer, og at de snakker sammen på Facebook.

- Han er ofte i Norge, og det er mye mulig vi møtes igjen for å spille og synge sammen. Drømmen min er å flytte til USA etter videregående for å satse på en sangkarriere, forklarer Karoline.

LES OGSÅ: Andrea (16) fikk drømmemøte med One Direction

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Les også

 1. Andrea (16) fikk drømmemøte med One Direction

  Andrea Strigen Lund (16) fra Skien trodde hun var på vei til en konferanse i Trondheim, men endte i stedet på et…
 2. Chris Medina: - Spent og bekymret før plateslippet

  (VG Nett) Etter å ha trollbundet verden med balladen «What Are Words», har «American Idol»-kjendisen Chris Medina…
 3. Chris Medinas kjæreste var beruset da hun krasjet

  (VG Nett) Superstjernen Chris Medina (28) gir kjæresten sin fulle støtte når hun nå står fram og innrømmer at hun hadde…
 4. Her er Chris Medinas norske bakmann

  (VG Nett) Andre Lindal (34) fra Oslo vil lage musikk som rører andre. Det har han klart med Chris Medinas låt «What Are…
 5. Sånn gikk det med Chris som smeltet «Idol»-juryen

  (VG Nett) 26 år gamle Chris Medina rørte «American Idol»-juryen med sin gripende kjærlighetshistorie.
 6. Chris Medina (26) til VG: - Skulle ønske kjæresten min kunne se meg synge i Norge

  (VG Nett) YouTube-kometen Chris Medina, som har trollbundet hele verden med sin kjærlighetshistorie, gleder seg til…
 7. Chris Medina drømmer om duett med Kurt

  BERGEN (VG Nett) I kveld står Chris Medina på scenen i Bergen under sitt andre norgesbesøk - samtidig som han drømmer…
 8. Chris Medina rørt til tårer av norske fans

  RÅDHUSPLASSEN (VG Nett) Det kokte blant 50.000 publikummere på Rådhusplassen da Chris Medina (27) opptrådte på VG-lista…
 9. Chris Medina til VGTV: - Skal bruke en uke på å bli kjent med nordmenn

  (VG Nett) Selv om Chris Medina (26) bare har sovet to timer det siste døgnet, fryder han seg over endelig å være…

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder