Karoline (15) fikk synge med Chris Medina

- Han var nesten mer nervøs enn meg

MUSIKK

Karoline Slemmen (15) begynte å hylgråte da hun skjønte at hun skulle få et privat møte med den amerikanske «Idol»-stjernen Chris Medina (28).

Publisert: Oppdatert: 05.05.12 11:01

Selv om Chris Medina det siste året har besøkt Norge en rekke ganger og skrevet utallige autografer til norske fans, så hører det med til sjeldenhetene at fansen får opptre sammen med ham på scenen.

Men for Karoline fra Molde ble drømmen til virkelighet. I kveldens «Kvelden er din» på TV 2 får TV-seerne se 15-åringen bli lurt trill rundt av venninnen i samarbeid med TV-teamet.

Lurt trill rundt

- Venninnen min og jeg dro på kafé, og plutselig kom Truls Svendsen løpende inn. Han sa han var på rømmen fra paparazzi-fotografer. Og så kom Klaus Sonstad, forkledd som journalist, og jeg måtte late som om jeg var tremenningen til Truls, forklarer Karoline leende til VG Nett.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Da spøken ble avslørt, og Karoline skjønte hva det hele dreide seg om - nemlig at hun skulle få møte Chris Medina - tok følelsene fullstendig overhånd.

- Jeg begynte å hylgrine. Og overraskelsen ble større enn som så. Først senere fikk jeg vite at jeg skulle få opptre sammen med Chris på TV, forteller Karoline, som hadde familien som stolte, rørte og tårevåte tilskuere i salen da hun fremførte Medinas hitballade «What Are Words» foran publikum.

I kveld får også hele TV-Norge se duetten.

Medina: - Følte ansvar

Chris Medina sier til VG Nett at det var en stor opplevelse for ham å møte Karoline.

- Jeg blir alltid glad når jeg treffer fans, og særlig i et land som har tatt imot meg med så mye varme som Norge. Det var utrolig gøy, for Karoline har et så stort hjerte, lyder det fra pophelten, som innrømmer at han var spent.

- Jeg følte faktisk et stort ansvar, fordi jeg ønsket at det skulle leve opp til forventningene hennes. Hun er så søt.

Han er mektig imponert over Karolines talent.

- Det overrasket meg ikke at en jente kan synge låten min så bra. Det er nok vanskeligere for gutter, siden det er så høye toner. Karoline imponerte meg med innlevelsen sin. Hun gjorde også sangen til sin egen, noe som kjennetegner en dyktig sanger. Så i stedet for at jeg bare sang med henne, ble det en skikkelig duett med henne og meg. Vi virkelig delte scenen, sier Medina til VG Nett.

Venninnelåt

Karoline elsker «What Are Words».

- «What Are Words» er liksom låten til venninnen min og meg. Den betyr så utrolig mye, og venninnen min synes jeg har sangtalent. Derfor ville hun at jeg skulle få oppleve dette, sier Karoline, som har sunget hele livet og alltid har drømt om en musikkkarriere.

- Chris sa til meg da vi øvde at jeg måtte slutte å synge bedre enn ham. Han var nesten mer nervøs enn meg. Samtidig fikk han meg til å føle meg trygg og komfortabel på scenen. Chris er en fantastisk person. Bare tenk på alt han har gjort for forloveden sin, sier 15-åringen og sikter til Medinas trafikkskadde kjæreste - som nettopp «What Are Words» handler om.

At Medina var mer nervøs og ydmyk overfor møtet med sin unge beundrer, snakket han om i videobloggen sin fra noen uker tilbake, den første dagen han møtte Karoline i Oslo. Se videobloggen på youTube .

Håper på nytt møte

Molde-jenta har nesten ikke ord for det hun har vært med på.

- Jeg møtte ham to dager på rad, og det var stort da folk kom bort og ville ha autografer og bilder av oss, forteller ungjenta.

Karoline betror til VG Nett at hun og Medina har utvekslet telefonnummer, og at de snakker sammen på Facebook.

- Han er ofte i Norge, og det er mye mulig vi møtes igjen for å spille og synge sammen. Drømmen min er å flytte til USA etter videregående for å satse på en sangkarriere, forklarer Karoline.

LES OGSÅ: Andrea (16) fikk drømmemøte med One Direction

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Her kan du lese mer om