HAVNET I BRÅK: Justin Bieber sto selv på scenen under fjorårets Coachella-festival sammen med Chance The Rapper. Foto:AFP,

TMZ: Justin Bieber kastet ut fra musikkfestival

Etter å ha havnet i bråk med sikkerhetsvaktene utenfor Drakes konsert, måtte Justin Bieber (21) forlate musikkfestivalen Coachella.

  • Marcus Husby

Artikkelen er over fem år gammel

Det melder kjendisnettstedet TMZ. Hendelsen skjedde søndag, og popstjernen skal ha blitt tatt strupetak på og ført bort av flere sikkerhetsvakter på musikkfestivalen.

Årsaken til opptrinnet skal ha vært Biebers ønske om å komme inn på artistområdet til Drake-konserten.

SE BILDENE:Madonna klinte til - med Drake
Øyenvitner forteller til TMZ at Bieber argumenterte med at han ikke kunne stå blant det vanlige publikumet fordi han ble overfalt av ivrige fans. Men sikkerhetsvaktene sto på sitt og fortalte at det var fullt – selv om Bieber argumenterte med at han hadde blitt personlig invitert av Drake.

Etter mye frem og tilbake, så kom en Coachella-ansatt bort til Bieber og fortalte at hun skulle hjelpe ham og resten av følget inn på artistområdet. Dette fikk sikkerhetsvaktene på festivalen til å se rødt, noe som førte til basketaket mellom Bieber og Coachella-vaktene.

Den kanadiske popsangeren skal deretter ha blitt kastet ut fra musikkfestivalen – selv om kilder nær 21-åringen mener han forlot den frivillig.

Ifølge TMZ vurderer Bieber å saksøke sikkerhetsvaktene på grunn av den angivelige voldelige oppførselen.

Coachella arrangeres i Indio i California, og tiltrekker seg ofte like mange kjendiser som musikere. I år står artister som AC/DC, Drake, David Guetta og Jack White på plakaten. Norge har også vært representert med flere DJ-er under årets festival.

Mer om

  1. Justin Bieber

Flere artikler

  1. Rihanna slår tilbake mot kokain-rykter

  2. Kanye West overrasket festivaldeltagere

  3. Fra «baby» til rebell: Justin Biebers skandaler

  4. Madonna klinte til  - med Drake!

  5. Kvinne arrestert hjemme hos Justin Bieber

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder