SCISSOR SISTERS: Vokalistene Jake Shears og Ana Matronic 26. juni i Glastonbury. Til Oslo Live-festivalen ønsker bandet seg seks liter sprit og en god del urtete. Foto: WENN

Dette krever artistene til Oslo Live

Store biler, kondomer, sokker, vodka og femti kilo isbiter er kravene fra artistene på Oslo Live til helgen.

 • Line Midtsjø

Artikkelen er over ti år gammel

Det er rappduoen Chiddy Bang fra USA som trolig er Oslo Live-festivalens mest optimistiske. På kravlisten står blant annet 12 kondomer. Minst.

- De er unge menn fra Brooklyn som vel har draget på norske jenter. De får vel neppe brukt alle, men det er da bra de bruker beskyttelse, smiler festivalarrangør Magnus Ulvik (30).

Eget groupie-rom

Han eier halvparten av festivalen som åpner onsdag denne uken på Kontraskjæret i Oslo. Ikke overraskende er det blant årets hovedattraksjoner Kent, Bun B og nevnte Chiddy Bang sine ønsker som skiller seg ut.

- Bun B ville ha et eget rom til groupies, og det har de fått. Han ba også som to store svarte SUV-biler, men det sa jeg at ikke finnes i Norge, forteller Magnus Ulvik.

Kent, Sivert Høyem og Scissor Sisters har svarte sokker på sine raiders. Videre ville Scissor Sisters ha seks liter sprit, økologisk mat og økologisk urtete. Alt i alt er Ulvik fornøyd med årets kravlister.

Snill liste

- Dette er den snilleste listen jeg noen gang har sett. Det vanskeligste blir vel å skaffe 50 kilo isbiter til Kent. Men de har med seg egne isbeholdere, smiler Magnus Ulvik.

VG Nett-leser:«Scissor Sisters var en gedigen hype i 2004. Hvor var du da?»Si din mening!

I tillegg til diverse nevnte dagligvarer må festivalen blant annet gå til innkjøp av minst 39 flasker sprit og 45 flasker vin. Listen VG har fått tak i er før samtlige band hadde levert sine ønsker. Budsjettet på mat og drikke til artistene er på totalt 150 000 kroner, forteller Ulvik. Festivalen omsatte i fjor for 3,5 millioner kroner.

- Vi liker utfordringer på raiderne. I fjor krevde Diplo en gorilla. Det fikk de. Da fikk vi tilsendt en gorilladrakt fra Trondheim, sier han.

Følg Rampelys på Facebook

Mer om

 1. Festival

Flere artikler

 1. Toffen Gunnufsen hudfletter festivalkonkurrentene

 2. Dette er musikkekspertenes festivaltips

 3. Pluss content

  Slik ble han Norges mest kjente spritsmugler

 4. Koser seg ennå med «Kjendisparty»

 5. Lauryn Hill til Norge

Fra andre aviser

 1. Vinn billetter til 2ManyDJs

  Aftenposten
 2. Bun B til Oslo Live

  Aftenposten
 3. - Det viktigste er at folk koser seg

  Aftenposten
 4. Hjelp, vi er i popbransjen!

  Aftenposten
 5. Minikidsa gir Miniøya en 6'er

  Aftenposten
 6. Minikidsa gir Miniøya en 6'er

  Aftenposten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder