Se den eksklusive filmen: Her angriper Orlando Bloom Justin Bieber

Midt blant gjestene på en restaurant på Ibiza røk Hollywood-skuespilleren Orlando Bloom (37) og popstjernen Justin Bieber (20) i tottene på hverandre.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Restaurant Cipriani på Ibiza var natt til onsdag full av celebre personligheter - Lindsay Lohan, Diddy og Paris Hilton var til stede da krangelen mellom «Pirates of the Caribbean»-skuespilleren Orlando Bloom og popstjernen Justin Bieber startet.

Ifølge en svensk gjest kunne gjestene på restauranten føle den anspente stemningen før det hele brakte løs.

I TRØBBEL: Orlando Bloom angrep Justin Bieber på restaurant på Ibiza. Her fra Comic- Con i San Diego. Foto:Tammie Arroyo,Pa Photos

– Man kunne føle at noe var i gjære. Hele restauranten merket det tror jeg, sier den svenske gjesten til Aftonbladet.

Det er den anonyme svensken som har filmet tumultene som oppsto på spisestedet. På filmen ser man Bloom nærme seg Bieber før han langer ut mot popstjernen. Bildene viser at en livvakt kommer Bieber til unnsetning, og det kan se ut som vedkommende tar støyten.

- Det så ganske komisk ut, og folk inne på restauranten begynte å klappe, forteller svensken videre til avisen.

Sjekk den eksklusive videoen øverst i saken.

Flere amerikanske medier har omtalt kjendiskrangelen. Flere hevder det er et langvarig kjærlightesdrama som er roten til bråket mellom kjendisprofilene:

I 2012, før ekteskapet mellom Bloom og modellen Miranda Kerr (31) tok slutt, skal Bieber angivelig ha blitt observert med modellen etter et Victoria's Secret-show. Bloom på sin side skal ha blitt sett på fest sammen med Biebers av og på-kjæreste, Selena Gomez (22), i Los Angeles i april.

Siden hverken Bloom eller Bieber har valgt å kommentere restaurantbråket, er det mye spekulasjoner. Ifølge vitner skal Bieber like før slaget ha ropt mot Bloom: «What's up bitch?», skriver blant annet Daily Mail.

Onsdag morgen skal popstjernen også postet et bikinibilde av Miranda Kerr, men slettet det kort tid senere, ifølge Hollywood Life. Bieber har imidlertid ikke slettet oppdateringen han postet på Twitter natt til onsdag, der han skriver at han er positiv.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder