PIKEKYSS: Miley Cyrus (t.v.) og Katy Perry sørget for intimt stjernetreff på konsert lørdag. Foto: Stella Pictures

Her kliner Miley Cyrus og Katy Perry

«I kissed a girl and I liked it!» sang Katy Perry i sin gjennombruddshit. På Miley Cyrus-konsert lørdag fikk hun testet utsagnet sitt på ny.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Cyrus er ute på sin «Bangerz»-turné, som kommer til Norge 28. mai. Oppmerksomheten rundt den unge popstjernen er enorm - og blir ikke mindre nå.

Under lørdagskveldens Miley-konsert i Los Angeles var Katy Perry plassert på første rad. Cyrus var åpenbart informert, og tok turen ned til scenekanten, hvor hun vinket Perry til seg.

Og smask! - så var det skrevet et nytt kapittel i historien om den forhenværende Disney-pikens karriere som voksen artist.

ORIGINALEN: Britney Spears (t.v.) og Madonna skapte visuell pophistorie da de klinte til under MTVs prisutdeling i 2003. Foto: Ap


Ifølge TMZ var Cyrus mer ivrig enn Perry på pikekyssingen. Nettstedet hevder at Cyrus forsøkte å få til et tungekyss, og at Perry trakk seg.

Katy Perry har på sin side lagt ut et bilde på Twitter tatt like etter stjernesmellen, hvor hun tørker seg rundt munnen mens Cyrus sitter gapende igjen på scenekanten.

Motstridende signaler til tross - Perry skriver også at hun «forguder» sin yngre popkollega.

«Adore You» var forøvrig tittelen på sangen som akkompagnerte klineriet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder