«Justin Bieber når bristepunktet»

Internasjonale medier kaster seg på Bieber-drama

Popidolet Justin Biebers opptrinn i Norge har fått oppmerksomhet også i internasjonale medier.

Artikkelen er over fire år gammel

«Justin Bieber når bristepunktet», er til tittelen kjendisnettstedet TMZ.

Den svenske avisen Expressen skriver at «Bieber flyktet landet».

Siste nytt: TV 2 om Bieber: Har brutt avtalen

For det var torsdag kveld at 21-åringen fikk tenåringsjenter på konserten på Chateau Neuf i Oslo til å gråte i strie strømmer.

Etter å ha fullført én sang, gikk 21-åringen av scenen og kom aldri tilbake. Årsaken var at ivrige fans ikke ville slippe en skjorte han brukte til å tørke opp vann som hadde blitt sølt på scenekanten.

Flere medier bemerker seg at det er andre gang på 24 timer at Bieber lager oppstyr – og ikke på den positive måten. Tenåringsidolet forlot nemlig et intervju med en spansk radiostasjon onsdag, tilsynelatende fordi han ble frustrert av programledernes spørsmål, skriver The Guardian.

Unnskyldingen 21-åringen la ut på Instagram er også blitt gjengitt i samtlige saker.

«Jeg håndterer ikke alltid ting på rett måte, men jeg er menneskelig og jobber med å bli bedre på å svare, ikke reagere», skrev han.

Men i stedet for «better» (bedre) sto det «beer» (øl) i unnskyldningen. Når han skriver «beer», tror vi han mener «better», skriver TMZ.

Her er hele unnskyldningen fra Bieber:

«Det har vært en tøff uke for meg, lange dager uten søvn, og jeg har måttet være «på» hele tiden for kameraer, fans etc. Jeg ønsket på ingen måte å fremstå som slem, men valgte å avslutte konserten fordi de på første rad ikke ville høre etter. Forhåpentligvis vil folk forstå grunnen til dette. Jeg gjør ikke nødvendigvis alt på den riktige måten, men jeg er bare et menneske og jobber med å bli bedre til å svare, fremfor å agere. Dessverre har folk blitt preget av dette, i likhet med meg. Jeg er veldig lei meg for å ha skuffet dere som stod lenger bak. Jeg er lei meg for å ha kastet bort tiden til TV-teamet, jeg er sikker på at jeg vil gjøre det godt igjen neste gang på turné. Kjærlig hilsen Justin»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder