Bottoms up!

PÅKLEDD: Da Justin Bieber ble roasted i Comedy Central hadde 21-åringen dekket kroppen med en blå dress. Foto:Chris Pizzello,Ap

Justin Bieber legger ut rumpebilde

Justin Bieber (21) er ikke fremmed for å legge ut bilder av seg selv i bar overkropp på Instagram. Nå har han for første gang lagt ut et bilde av seg selv – uten en tråd.

  • Kristine Hellem Aanstad
  • Angelica Hagen

Artikkelen er over fire år gammel

Og det med å ta en Kim Kardashian – vise rumpa i sosiale medier.

Til bildet har han den enkle teksten «Look», eller «Se», mens han peker ut i luften.

Men hva er det han vil vi skal se på? Det blå havet? Fjellet? Den blå himmelen? Skyene? Nei, ut ifra kommentarene under og flere amerikanske medier er det bare en ting som det fokuseres på.

https://instagram.com/p/40YZGsgvtc/

Bildet er ifølge VGs gjennomgang av Instagram-kontoen hans, det første bildet Bieber har lagt ut av seg selv med så lite klær.

– Fin sommergave

Nakenbildet ble tatt i Bora Bora og ble lagt ut rundt klokken 04, norsk tid. Allerede nå har det fått over en million likes, så det spørs om det ikke kommer flere luftige bilder fra den kanten.

– Dette synes jeg er morsomt. Det er nok også en fin sommergave til fansen som følger han på sosiale medier, ler Chioma Anugweje, som er Bieber-ekspert, blogger og journalist i 730.no.

– Hvor vanlig er det at kjendiser legger ut slike rumpebilder?

– Det er jo mest vanlig at kvinnelige kjendiser poserer lettkledd. Guttene pleier å vise seg i bar overkropp – noe Justin har gjort flere ganger før. Nå vil han tydeligvis vise litt mer av seg selv, og til det sier jeg bare «go for it».

SE MIN BOXERSHORTS: Justin Bieber viser frem sin Calvin Klein-underbukse på et arrangement for kleskjeden. Foto:Bobby Yip,Reuters

Anugweje mener at kanskje noen synes at det blir galt av Bieber å legge ut så lettkledde bilder ettersom fansen hans er såpass unge, men:

– Da glemmer de kanskje at Justin har blitt 21 år, og at fansen har vokst opp sammen med ham. De fleste er nå på hans alder, så det er nok ikke noe problem. Egentlig vil jeg tro at det er mange som setter pris på bildet, og har lagret det på mobilen sin allerede.

La det ut på flere medier

Og det er ikke tvil om at Bieber er ute etter likes:

Samtidig som han la ut bildet på billedtjenesten, la han også en link til bildet på Twitter-kontoen sin og på Facebook med identisk tekst «Look».

Nå spørs det om 21-åringen klarer å kapre likes-tronen på Instagram fra Kendall Jenner (19). På et av bildene hennes har hun fått 2,5 millioner likes.

Både fans og andre kjendiser tok raskt til sosiale medier for å dele sine tanker om det luftige bildet til Bieber.

En av dem var popartist Miley Cyrus. Hun var raskt ute med å publisere et nærbilde av rumpen med teksten «Bieber VS Rihanna», melder People.

Innholdsrike dager

Hvis man tar utgangspunkt i Biebers Instagram-konto, ser det ut til at 21-åringen har hatt noen ganske innholdsrike dager, skriver DailyMail.

Blant annet la han ut bilder av kompisen som var bitt av en hai etter at de hadde svømt i nærheten av et korallrev. Vennen, som heter Joe Termini, kom fra hendelsen uten de store skadene, men fikk bitt av en del hud på brystkassen.

– Dette er grunnen til at jeg hater haier. De fortalte oss at korallrev-haier ikke biter, skrev Bieber til bildet sitt.

Mer om

  1. Justin Bieber

Flere artikler

  1. Chrissy Teigen utfordrer Bieber til rumpe-duell

  2. Bieber tilbake på Instagram - sier det var et uhell

  3. Justin Bieber: – Instagram er som helvete

  4. Ruby Rose og Justin Bieber «flørter»

  5. Selena Gomez advarer Justin Bieber mot å true fansen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder