FAMILIETRAGEDIE: Jennifer Hudson må tåle enda en dårlig nyhet etter at halvbroren nå skal siktes for mordforsøk. Foto:,Pa Photos

Ny familietragedie for Jennifer Hudson

Hun har allerede mistet moren, broren og nevøen. Nå er halvbroren til Jennifer Hudson fengslet for å ha knivstukket en mann i ansiktet.

  • Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Seks år etter at moren, broren og hennes syv år gamle nevø ble brutalt drept av sangerens svoger, har familien til Jennifer Hudson blitt rammet av en ny tragedie.

TMZ skriver at Hudsons halvbror, Steven Simpson, er blitt fengslet for å ha knivstukket en mann i ansiktet. Offeret skal ha hatt et forhold til Simpsons ekskone. Han sitter nå fengslet i Paw Paw, Michigan og ifølge kjendisnettstedet skal han tiltales for inntrengning og mordforsøk.

For Hudson blir det den andre tragedien som rammer familien. I 2008 ble Oscar-vinnerens mor Darnell Donerson og bror Jason Hudson funnet skutt og drept i familiens hus i Chicago. Hudsons nevø Julian King (7) var savnet like etter drapet, men også han ble funnet skutt og drept i en bil noen dager senere. Fire år senere ble hennes tidligere svoger, William Balfour, dømt for trippeldrapet med livstidsstraff.

Gråt og ba

I 2010 snakket hun for første gang ut om tragedien som rammet familien hennes to år tidligere. I et VH1-program fortalte hun om hvordan hun selv satt inne på rommet og gråt og ba i tiden etterpå.

– I nesten to uker satt jeg inne på det samme rommet. Familie og de nærmeste vennene kom. Jeg ba når jeg våknet om morgenen, og jeg ba når jeg la meg om kvelden, fortalte Hudson.

Hun fortalte videre at sønnen David jr. hadde hjulpet henne med å komme videre i livet.

– Jeg føler jeg har levd tre eller fire forskjellige liv. David minner meg om nevøen min, og det å være mor hjelper meg å huske moren min. Hun var en så fantastisk mor, og jeg forsøker å være som henne, sa Hudson.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder