Tårevåt Celine snakket om sin kreftsyke mann

Selv om Celine Dion gjør comeback i Las Vegas til sommeren, er tilstanden til ektemannen René Angelil (73) ikke god.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Eksterne lenker

Celine Dion - hjemmeside

Nyheten om at den fransk-kanadiske gullstrupen skal tilbake til Caesars Palace i Las Vegas i august – ett år etter at hun avlyste alle show på ubestemt tid – ble sluppet tidligere denne uken. Men selv om det var ektemannens strupekreft som gjorde at Dion i fjor valgte å ta pop-pause, sa ikke den nye kunngjøringen noe om Angelils nåværende helsetilstand.

Må mates med sonde

Nå har Dion lettet på sløret i et TV-intervju med ABC News. Der forteller hun at ektemannen, som frem til i fjor var hennes manager, er svært syk.

– Han kan ikke bruke munnen. Han kan ikke spise. Jeg må mate ham. Han har en ernæringssonde, og jeg må gi ham mat tre ganger om dagen. Jeg er alene om dette. Så jeg mater både ektemannen min og barna mine, sier en gråtkvalt Dion i intervjuet.

Dion og Angelil har en sønn på 14 år og tvillinggutter på fire.

EKTEPAR: Det er 26 år mellom Celine Dion og René Angelil, men paret har holdt sammen i snart 30 år. Dion har alltid omtalt ektemannen som sitt livs store kjærlighet. Her på et bilde fra 2010. Foto:Lynne Sladky,Ap

Angelil fikk kreft første gang i 1999, og i 2013 fikk han tilbakefall. For litt over ett år siden fikk han operert bort en svulst i halsen, og siden har han ikke kommet til hektene igjen.

– Åpen bok

Selv om Dion har vært borte fra rampelyset i et år, er det naturlig for henne å dele informasjonen med fansen.

– Fansen vet at jeg er en åpen bok. Jeg synger. Det er det eneste jeg kan, sier popdivaen i det følelsesladde TV-intervjuet.

– Nå tar vi en dag om gangen, sier 46-åringen.

Dion og Angelil giftet seg i 1994 – 14 år etter sitt første møte. Dion var bare 12 år da hun første gang ble presentert for 26 år eldre Angelil, som senere ble hennes manager og store kjærlighet.

Dion har nå måttet hyre en ny manager, og hans navn er Aldo Giampaolo.

2014: Celine Dion krysset fingrene da hun snakket om ektemannens sykdom under et veldedighetsarrangement i Montreal i fjor sommer. Foto:Ryan Remiorz,Ap

Lang Vegas-tradisjon

Det var i mars 2011 at Dion sa ja til en ny treårsavtale i Las Vegas – to år etter at hun rundet av den første femårsperioden. Hvor mye Celine fikk for å forplikte seg til tre nye år, har aldri blitt opplyst. Treårsavtalen som ble inngått i 2003 og som senere ble utvidet til fem år, lød angivelig på 900 millioner kroner.

Caesars Palace Colosseum ble bygget spesielt for å huse Dion og hennes show. Siden har også flere andre store stjerner opptrådt der, blant andre Britney Spears, Elton John, Shania Twain og Mariah Carey.

Se bilder fra avskjeden i 2007

Følg Rampelys på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder