BENÈKTER TRAKASSERING: Britney Spears. Foto: AP

BENÈKTER TRAKASSERING: Britney Spears. Foto: AP

Britney: - Jeg føler meg gammel

(VG Nett) I et åpenhjertig intervju med magasinet Rolling Stone forteller Britney Spears (26) om sitt nye liv.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Etter en tid med ville påfunn, sykehusbesøk og opprivende rettssaker, er det nå langt roligere dager ifølge Britney Spears selv.

- Jeg føler meg som en gammel person nå. Jeg legger legger meg klokken 21.30 hver kveld, og jeg går ikke ut eller noe sånt. Jeg føler meg som en gamling, forteller hun i intervjuet med Rolling Stone.

Mislykket date

Britney Spears har den siste tiden jobbet med albumet «Circus», som skal slippes til verden 1. desember. I dag kan du lese VGs vurdering av comebacket. Les hele anmeldelsen her!

Britney gir også fansen en oppdatering på kjærlighetslivet i det ferske inervjuet. Den siste daten skulle hun helst vært foruten.

- Med en gang jeg kom dit skjønte jeg at det ikke var bra. Han så ut som en eldre versjon av Harry Potter, bare tynnere. Så jeg var nødt til å få desserten først, forteller hun.

- På en annen date jeg hadde var gutten veldig, veldig høy, og mye eldre enn meg, fortsetter popstjernen.

Europa-besøk

I går kom Britney Spears til Tyskland som er første stopp på en promoturné i Europa denne uken. Hun skal være tilbake i USA i neste uke, blant annet for å gjøre en liveopptreden på 27-årsdagen sin 2. desember.

I intervjuet med Rolling Stone forteller Britney også at hun nå bruker mer tid med sønnene Preston (3) og Jayden (2). Spears ble en stund fratatt retten til å være sammen med barna, men har nå kommet til enighet med eks-mannen Kevin Federline om utvidet tid med barna.

- De har lært seg ord som dum og Preston sier også f-ordet noen ganger. Han får det ikke fra oss, så han må ha fått det fra sin far, forteller hun.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder