HETT SAMARBEID: Ina Wroldsen og skotske Calvin Harris har gått sammen for å lage en ny singel. Foto:Trond Solberg,VG/AFP

Ina Wroldsen slipper låt med stjerne-DJ

Norske Ina Wroldsen (31) synger på den neste singelen til Calvin Harris (31).

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Wroldsen slapp nyheten ved å poste en skjermdump av bildet Harris la ut på sin Instagram-profil for å annonsere sin nye singel, med teksten «New single coming... This. Is. Awesome!!! Can't wait for you all to hear what we didi!!! And maybe you will recognize the voice...!»

Sony Music bekrefter samarbeidet overfor P3, som først omtalte saken.

Låten har fått navnet «How Deep Is Your Love» - og det ligger en liten snutt av låten som slippes 16. juli ute på Harris' Instagram-profil.

Wroldsen var tidligere en del av duoen Ask Embla, men tok i fjor valget om å stå på egne bein. Hun slapp singelen «Aliens (her er jeg)» i fjor høst, og i april slapp hun sin siste singel «Rebel».

– Det var rundt juletider at jeg fant ut at jeg hadde lyst til å prøve skikkelig, én gang til, sa hun til VG i fjor høst.

I tillegg har Wroldsen blant annet skrevet låter for Britney Spears og One Direction.

Harris er på sin side i medienes søkelys konstant, de siste månedene på grunn av forholdet med Taylor Swift. For ikke bare er han verdens best betalte DJ, de er nå også verdens rikeste kjendispar.

Før Swift kom inn i bildet har Harris sluppet flere album, hans siste, «Motion», fikk lunken kritikk og en toer på terningen av VGs anmelder.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder