SLUTTET I BANDET: I mars ble det kjent at Zayn Malik ønsket å slutte i One Direction, noe bandets fans sørget dypt over. I disse dager jobber 22-åringen med sin kommende soloplate, som ifølge ham selv er i ferd med å bli en vellykket affære. Foto:Kevin Winter,Afp

Zayn Malik forvirret fansen

One Direction-avhopper (22) brukte en kjent narkotika-referanse i sosiale medier. Det gikk ikke ubemerket hen.

  • Line Orfjell

Artikkelen er over fire år gammel

Det er snart fem måneder siden Zayn Malik annonserte at han droppet ut av One Direction for å satse på sin egen karriere. Foreløpig er detaljene rundt det kommende soloalbumet temmelig begrenset, men i forrige uke tvitret Malik en opprømt beskjed til fansen: «Jeg lover at denne platen blir fantastisk!», skrev han – og fikk jublende tilbakemeldinger i retur.
Les også: One Direction-medlem bekrefter babynyhet

Imidlertid ble ikke fanskaren like begeistret natt til mandag, da 22-åringen fôret følgerne sine med en ny oppdatering fra Las Vegas – hvor nevnte album spilles inn. «Meth and red man tonight», annonserte Malik, og la ved et bilde av seg selv:

«Meth» er en vanlig forkortelse for det narkotiske stoffet metamfetamin, og i så måte ble enkelte fans svært bekymret da de leste Maliks oppdatering. En rekke britiske medier, deriblant The Mirror, har omtalt hylekoret. «Prøver du å fortelle oss at du går på metamfetamin?», undret en Twitter-bruker, mens en annen var enda mer bastant: «Gikk du på metamfetamin da du sluttet i One Direction? Det tror jeg du gjorde», skrev vedkommende.

@zaynmalik is this your way of telling us your on meth

Så du denne? Zayn kan være klar for filmbransjen
Mange fans påpekte at «meth»-ordbruken antagelig ikke hadde noe med narkotika å gjøre i det hele tatt, og snart viste det seg at de hadde rett. Twitter-meldingen til Zayn referete nemlig til Method Man & Redman, en amerikansk hip-hop-duo som holdt konsert i Las Vegas den aktuelle kvelden. Noen timer senere publiserte Zayn en ny oppdatering, denne gangen avbildet sammen med musikerkollegene:

Dette er imidlertid ikke første gangen Zayn høster mye oppmerksomhet i sosiale medier: Tidligere i sommer farget 22-åringen håret sitt grønt, noe som førte til at hashtagen #GreenHairDontCare ble et hett samtaleemne på Twitter.
One Direction i Norge: VG kastet terning låt for låt!

Les også

Flere artikler

  1. Zayn Malik rammet av sceneskrekk - måtte avlyse

  2. Slutt mellom Zayn Malik og Gigi Hadid

  3. Billboard: Zayn Malik ikke lenger forlovet

  4. Full forvirring rundt superstjernens tatovering

  5. TMZ: Gigi Hadid og Zayn Malik er sammen igjen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder