TILBAKE I OFFENTLIGHETEN: Britney Spears, her fra scenen på Billboard Music Awards i april, har virkelig tatt steget tilbake på verdensscenen siste månedene Foto: JB LACROIX GETTY IMAGES

Britney Spears etter kritikken: Snakker om fordelene med retusjering

Artisten Britney Spears synes det er mange fordeler med retusjering - som at hun kan spise pizza på fotoseanser.

  • Maiken Svendsen
Publisert:

Den siste tiden har formen til Britney Spears (34) blitt debattert. Da hun tidligere i år la ut et bikinibilde som mange mente hun hadde retusjert, svarte hun med å poste flere bikinibilder i sosiale medier.

Da 34-åringen nylig gjestet «On air med Ryan Seacrest» hevdet hun at hun var i den beste formen hun har vært de siste 20 årene. Det er Fox News som omtaler intervjuet, og skriver at popstjernen forteller om fordelene ved digital hjelp på bildene.

Jamie Lynn Spears: TV-karrieren fikk en bråstopp da hun ble gravid som 16-åring

– Det er så mye de kan gjøre med datamaskiner slik at folk kan se ut på en spesiell måte. Så mens jeg venter på at de skal ta et bilde tenker jeg at jeg like gjerne kan spise seks pizzabiter fordi de kan alltids bare ... sier Spears, før programleder Seacrest skyter inn:

– Fikse på det.

Tidligere har Britney vært modell for klesmerket Candie. Etter en av kampanjene hun var modell for i 2010 la hun ut også de uretusjerte bildene.

For halvannet år siden, da VGTVs Morten Hegseth møtte Spears, fikk hun ikke lov til å kommentere retusjeringen i kampanjen til sin undertøyskolleksjon.

Reaksjoner på videoen

I videoen til popprinsessens siste singel «Make me» har folk reagert på hvor sexy den er. Spears slapp videoen på fredag, og reaksjonene har ikke latt vente på seg. Ifølge NME har fansen lansert en kampanje for å få den originale videoen sluppet.

Fikk du med deg? – Denne prisen betyr alt for meg

TMZ skriver at kilder fra Britneys leir antyder at den originale videoen ble kastet fordi den var uten poeng. Den verden får se har derimot en tydelig start, hoveddel og slutt, ifølge kildene til TMZ.

Huffington Post beskriver videoen som: «en uendelig rekke av produktplassering, Britneys klassiske body-roll og magemuskler, popdivaen danser (et løst begrep) i en gang, uheldig stylet.»

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder