VG-LISTEKLAR: «Idol»-vinneren Marius Samuelsen er nærmest på hjemmebane når han entrer scenen i Stavanger onsdag kveld - og han gleder seg! Foto: Geir Ertzgaard

«Idol»-vinner Marius Samuelsen: – Ingenting er bedre enn lange dager i studio

STAVANGER (VG) En drøy måned er gått siden Marius Samuelsen (18) vant «Idol» - men nå er han klar for neste steg.

  • Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

VG-listeturneen er denne uken i Stavanger, og blant artistene på plakaten er Katastrofe, Paperboys, Sandra Lyng- og ingen ringere enn årets «Idol»-Marius. Selv om det er et kallenavn han antageligvis etter hvert vil bli kvitt - hadde han ikke vært foruten konkurransen i dag.

– «Idol» har vært et enormt springbrett, som det kanskje hadde tatt veldig lang tid å bygge opp - om i det hele tatt - uten «Idol». Det har gitt meg muligheten til å spille veldig mye, sier Marius til VG.

Nytt materiale på gang

Og for artister er jo det ganske viktig. 18-åringen har heldigvis fått lov til å opptre en del siden musikkonkurransen kom til en slutt for drøye fire uker siden. Det skal han også fortsette med, selv om det blir en del tid i studio for å jobbe med nytt materiale.

– Først og fremst jobber vi med en ny singel, men vi får bare se hva som skjer i studio. Jeg har en del låter som har tekst og melodi, men når vi går i studio jobber vi med det på en annen måte. Det er ingenting som er bedre enn lange dager i studio.

Så du denne? Disse er med på VG-listeturneen

I mellom alle opptredener og dagene i studio har det heldigvis blitt litt tid til å slappe av med familie og venner hjemme på Madla. Mange av dem kommer også for å se ham opptre under kveldens VG-listeshow i Stavanger.

– Dette har jeg gledet meg til. Det er et kjempearrangement, og det er alltid mange som kommer. Jeg tror det blir en veldig bra kveld!

VGTV: Se kveldens VG-listeshow direkte fra Stavanger!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder