SUKSESS: Både filmen og filmmusikken om «Hannah Montana» gjør det svært bra. Foto: AP/Disney

Nå inntar Hannah Montana Billboard-listen også

(VG Nett) Filmmusikken fra «Hannah Montana: The Movie» kapret hele seks plasser på Billboards Hot 100-liste.

  • Merete Arnesen

Artikkelen er over ti år gammel

Miley Cyrus er hyperaktuell med «Hannah Montana: The Movie» og barn over hele USA har trykket historien til sitt bryst. Men det er ikke bare filmen som er populær da den ble mest sett under åpningshelgen forrige helg.

Også filmmusikken gjør det svært bra. Hele seks låter fra albumet som også heter «Hannah Montana: The Movie» har klart å presse seg inn på den prestisjefulle Billboard Hot 100-listen. Dette skriver Reuters.

Populært

Den beste plasseringen for Cyrus er låten «The Climb» som ligger på åttendeplass. «The Climb» klatret to plasser opp fra forrige uke. Videre følger «Hoedown Throwdown» (28. plass), duetten «Butterfly Fly Away» (72. plass), «Let's Get Crazy» (75. plass) og «You'll Always Find Love» (88. plass).

Countrystjernen Taylor Swift som har en rolle i filmen, har også en låt på soundtracket. Hennes «Crazier» ligger nå som nummer 38 på Hot 100.

Og i tillegg til at singlene gjør det bra, gjør selve plata det enda bedre. «Hannah Montana: The Movie» kapret andreplassen på albumlisten Billboard 200, kun slått av Rascal Flatts' «Unstoppable».

LES OGSÅ:Foxx angrer Miley-hets

226 mill kr i åpningshelgen

Filmen om tenåringsjenta Miley Stewart som lever et dobbeltliv som popstjernen Hannah Montana tjente inn 34 millioner dollar (226 millioner kroner) i perioden langfredag til første påskedag. Det kvalifiserte til en førsteplass på den amerikanske kinotoppen, etterfulgt av «Fast & Furious».

LES OGSÅ PÅ MINMOTE.NO:Miley er barnas rollemodell - også når det gjelder klær

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder