INN PÅ AKUTTMOTTAKET: Dette dramatiske bildet viser ambulansepersonalet som haster inn på akkuttmottaket med Jackson. Foto: X17online.com

- Michael Jackson er død

(VG Nett) Michael Jackson er død 50 år gammel, skriver kjendisnettstedet tmz.com og flere andre nettsteder.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Det var kjendisnettstedet tmz.com som først meldte at popstjernen ble sendt til sykehus i all hast etter en nødtelefon klokken 21.21 norsk tid i kveld.

LA Times har nå fått bekreftet at Michael Jackson faktisk er død.

ARTIKKELEN OPPDATERES! TRYKK F5 FOR Å SE SISTE VERSJON!

De har angivelig hatt tett kontakt med Jacksons familie i kveld.

STILL SPØRSMÅL TIL VG NETTS MICHAEL JACKSON-EKSPERT OLA STENBERG NEDERST I ARTIKKELEN!

TNZ skriver at Jackson ikke hadde puls da ambulansen kom til boligen hans, og at helsepersonellet aldri klarte å få hjertet hans i gang igjen.

Søsteren La Toya skal ha kommet gråtende inn på sykehuset, ifølge kjendisnettstedet.

Det er bare rundt en måned til Michael Jackson skulle hatt sitt planlagte comeback med en rekke konserter på O2 Arena i London. Han skulle etter planen ha 50 konserter under turnenavnet This is it. Hele konsertrekken ble utsolig på svært kort tid da billettene ble lagt ut.

Spesial:Alt om Michael Jackson!

- Hadde sluttet å puste

Steve Ruda i brannvesenet i Los Angeles sier til LA Times at popstjernen hadde sluttet å puste da de ankom hjemmet hans fem minutter etter at de mottok nødtelefonen.

Nettstedet OK! melder at området rundt sykehuset er sperret av med gule bånd etter at ambulansen med Jackson hadde ankommet sykehuset, og at politi og livvakter har barrikadert inngangen til akuttmottaket.

- På grunn av pasientenes personvern kan jeg verken bekrefte eller avkrefte at Michael Jackson er innlagt på sykehuset, sier pressetalsmann Mark Wheeler ved UCLA Medical Center i Los Angeles til VG Nett.

- Illebefinnende

STEVNER LEGEN: Joe Jackson. Foto: REUTERS

TMZ melder at superstjernen fikk et illebefinnende i sitt eget hjem. Han skal ha fått hjertestans før ambulansen kom til stedet.

Meldingen til alarmsentralen skal ha kommet klokken 21.21 norsk tid.

Michael Jackson skal ha ankommet sykehuset UCLA Medical Center i Los Angeles, melder kjendisnettstedet X17, som har bilder av at popstjernen blir kjørt inn på sykehuset.

To SUV-er fulgte etter ambulansen til «The King of Pop» på vei til sykehuset.

Ifølge øyenvitner på stedet kom det ti folk ut av de to bilene. Da fotografen forsøkte å ta bilder skal livvaktene til Michael Jackson ha hindret dem.

Faren: - Sendt til sykehus

Faren til Michael, Joe Jackson, sier at han er klar over situasjonen, men ikke har noen detaljer om hva som har skjedd.

- Jeg er i Las Vegas, men ja, folk i Los Angeles har ringt meg og fortalt at han er blitt tatt til sykehus, sier Jo Jackson til E! News.

- Jeg vet ikke hva som er galt. Jeg venter på å høre mer fra dem, sier Joe.

Ifølge nettstedet TMZ skal Jacksons mor Katherine være på vei til sykehuset.

Hentet hjemme

Ambulansepersonalet skal ha utført hjerte- og lungekompresjon i ambulansen

Ifølge nettstedet skal Jacksons mor Katherine være på vei til sykehuset.

Også Jacksons brødre skal nå være på vei til sykehuset.

Nylig ble det lagt ut en video på den offisielle Michael Jackson-nettsiden der regissøren for Jackson-konsertene, Kenny Ortega og CEO i AEG Live, Randy Phillips blir intervjuet. De sa flere ganger i intervjuet at helsetilstanden til Jackson er perfekt. De gjorde intervjuet først og fremst for å avkrete av utsettelsen av konserten skyldtes Jacksons helsetilstand.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder