VG-lista Topp 20-show i Stavanger: Broiler håper på publikumsrekord

STAVANGER (VG) Onsdag kveld smeller VG-lista til med stjernespekket gratiskonsert ved Konserthuset i Stavanger. Broiler håper på stappfull arena.

 • Jennifer Bråthen

Artikkelen er over seks år gammel

For litt over to uker siden startet VG-lista Topp 20-showet sin Norgesturné på Rådhusplassen i Oslo med over 70.000 tilskuere. Forrige onsdag underholdt sirkuset 12.000 publikummere i Trondheim, og i dag er musikkfesten i Stavanger.

- Jeg tror det blir en skikkelig kul konsert. Arenaen i Stavanger var en av de kuleste stedene vi spilte i fjor. Det føltes som vi spilte for en million mennesker, sier Mikkel Christiansen (22) i Broiler.

Både han og makkeren, Simen Auke (23), gleder seg stort til å gjenforenes med VG-lista Topp 20-publikumet i Stavanger. Dj-duoen forteller at oljebyen huser en rekke trofaste fans.

- Det var helt stappfullt der under showet i fjor, og vi håper det blir satt ny publikumsrekord i år, sier Auke.

Stavanger-publikumet vil også få se Admiral P og Nico D, Anders Nilsen, Frk Fryd, Gabrielle, Julie Bergan, Kanthem, Katastrofe, Staysman & Lazz, Kaveh, Omer Bhatti & Juicy Crew og Silya på scenen.

OVERSIKT: Her er en grafisk oversikt over området der VG-lista Topp 20 går av stabelen i Stavanger. Allerede fra klokken 12:00 kan du bevege deg inn på området. Foto: ,

Aktivitetsområdet på Stavanger Torg åpner allerede klokken 12:00. Her kan du besøke ulike forskjellige stands med mange morsomme aktiviteter. Om du ikke får muligheten til å møte opp, er det ingen grunn til å fortvile. Showet i sin helhet vil også sendes direkte på P3 og VGTV fra 18.30.

Det er meldt strålende sol i perioden konserten holdes. Sørg for å kle deg etter værforholdene, samt få i deg nok mat og drikke. Drømmer du om armbånd til Golden Circle kan du vinne det hos Posten på Facebook.VG-lista vil kjøre konkurranse om besøk Backstage før konserten, og i køen. Følg VG-lista Topp 20 på Instagram for å være med.

Onsdag er det P3-programleder Christine Dancke som skal lede publikum gjennom showet.

VG-lista Topp 20-showet besøker også disse byene:

Bergen 16. juli

Tromsø 23. juli

Sortland 30. juli

Mer om

 1. VG-lista

Flere artikler

 1. VG-lista inntar Trondheim

 2. VG-lista inntar Bergen

 3. Dame-trio på VG-lista Topp 20

 4. Festmusikken inntar Rådhusplassen!

 5. VG-LISTA I BERGEN: OnklP: - Jeg prøver å være kul

Fra andre aviser

 1. Over 10.000 fulgte Topp 20-showet

  Bergens Tidende
 2. Konsertrekke i særklasse

  Aftenposten
 3. Alan Walker viste frem storproduksjon i Spektrum

  Bergens Tidende
 4. Kraftwerk til Norge

  Aftenposten
 5. Politiet skjerper sikkerheten før VG-lista-konsert i Bergen

  Bergens Tidende
 6. En guide til de store enkeltkonsertene

  Aftenposten

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no