DUETT: De døde slipper nytt på Queens nye album «Queen Forever». Michael Jackson (t.v) og Freddie Mercury har en duett på det komemnde albumet. Foto:Christian Fougner/Gill Allen,VG/AP

Jackson og Mercury gjenoppstår i duett

Et nytt Queen-album bringer Freddie Mercury og Michael Jackson tilbake til live.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Tre uutgitte låter med avdøde Freddie Mercury i spissen er med på det kommende albumet til Queen som slippes 10. november. Michael Jackson, som døde i 2009, er også med – i en duett med Mercury på låten «The must be more to life than this», skriver Universal Music i en pressemelding.

Låten er med på Mercurys første soloalbum «Mr. Bad Guy», men da uten Jackson. Nå har produsenten William Orbit satt sammen legendenes stemmer og laget en ny versjon av låten.

– Når jeg først spilte låten i studio åpnet jeg en hule av herligheter som tilbys av den største av musikere. Å høre Michael Jacksons vokal – så levende, så kul og gripende – det var som om han sang live i studio. Og med Freddies vokal på miksebordet, ble takknemmeligheten min for denne gaven tatt til et høyere nivå, skal Orbit ha sagt om sitt engasjement i prosjektet.

Albumet, «Queen Forever», er en blanding av uutgitte innspillinger, og klassikere som fansen har lagt sin elsk på.

Michael Jackson døde i 2009, mens Freddie Mercury døde i 1991.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder