BLE HYLLET: Da Chris Brown forlot retten i Washington, ble han møtt av jublende presse. Foto: Ap

Chris Brown sjekker inn på avrusningsklinikk

Artisten Chris Brown (24) dro fra retten i Washington i går etter å ha tilbrakt en drøy dag i varetekt. Nå sjekker han inn på rehabilitering.

  • Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Det gikk kun én dag etter løslatelse og rettsbesøk før Rihannas ekskjæreste bestemte seg for å ta tak i problemene sine og frivillig legge seg inn på avrusningsklinikk.

Ifølge artistens pressetalsmann sjekker Brown inn på klinikken for å få bukt med noen av sine personlige problemer, skriver US Magazine.

I pressemeldingen kommer det frem at Brown har som mål å få fokus og innsikt i sin fortid og nyere adferd, slik at han kan fortsette livet og karrieren med en sunnere innstilling.

Brown havnet bak lås og slå etter at han ble anklaget for å ha slått en mann som prøvde å få et bilde med sangeren og to andre personer i nærheten at Washington W Hotel søndag denne helgen. Artisten ble imidlertid løslatt fra varetekt etter at siktelsen ble redusert fra forbrytelse til forseelse.

Browns arrestasjon kom på et avgjørende tidspunkt for sangeren, som i gir ut nytt album i vinter og for tiden gjennomfører samfunnstjeneste etter å ha mishandlet eks-kjæresten Rihanna.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder