Tones eks-kjæreste er ikke lei seg for at sjansen glapp

Stian Solberg (24) er fortsatt god venn med Tone Damli Aaberge (24) som han var kjæreste med som 12-åring, og tror det ville vært hektisk å fortsatt være hennes kjære.

  • Øystein David Johansen
  • Atle Jørstad Wergeland

Artikkelen er over åtte år gammel

Stian Solberg møter igjen sin gamle flamme Tone Damli Aaberge i en ny føljetong i TV2-programmet «Ettermiddagen», som har premiere i dag. Tone kommer hjem til Sogndal, hvor de to hadde en uskyldig romanse som 12-13-åringer.

VGTV: Se gjensynet mellom Stian og Tone her!

Tone er fortsatt en god venn av Stian. Overfor VG sier Stian at han ikke bruker mye krefter på å være lei seg for at Tone - kåret til Norges mest sexy kvinne - «glapp» ut av hendene så tidlig.

GODE VENNER: Barndomsvennene Stian Solberg og Tone Damli Aaberge holder fortsatt kontakten. Foto: Grabs fra «Ettermiddagen»

- Ha ha, nei jeg kan jo ikke være det! Vi var kjærester i ung alder, og jeg er egentlig bare glad for at jeg har henne som venn fortsatt. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det ville være å være kjæreste med henne nå. Det ville vært en annen verden, litt mer hektisk! sier den sindige 24-åringen.
Stian vokste opp i samme nabolag som Tone, og har kjent henne fra hun var åtte år gammel. Tone ble tidlig lagt merke til hjemme i Sogndal, forteller Stian.

- Folk visste hvem hun var ja! Hun var tidlig pen, og i tillegg veldig sjarmerende. Hun begynte å synge og opptre da hun var 10
-11 på Ungdommens kulturmønstring og slikt. Hun hadde glimt i øyet allerede da.

Ingen nykker

HJERTELIG GJENSYN: Stian og Tone møtes i TV2-programmet «Ettermiddagen». Foto: Grabs fra «Ettermiddagen»

Stian har fulgt Tones utvikling siden «Idol»-gjennombruddet og sammen med en vennegjeng reiste de til Oslo tre-fire ganger for å følge henne i sangkonkurransen. Han er klinkende klar på at Tone på ingen måte har fått primadonnanykker med suksessen:

- Absolutt ikke! Tone er seg selv, og har alltid vært det. Hun er den samme sjarmerende jenta hun var da hun var åtte. Hun har alltid vært seg selv, og ikke forandret seg i det hele tatt. Hun er den Tone vi alltid har kjent. Hun er veldig hyggelig med alle som er hyggelig med henne. Hun har fått en del pepper oppigjennom, men det preller godt av på henne.

UNG OG LOVENDE: Bildet er fra konfirmasjonen til Stian Solberg. Her var Tone var 13 år. Foto: Privat

Janteloven står høyt i Sogndal mener Stian, men når det kommer til Tone har det endret seg de siste årene, mener han.

- Hvis du spør 99 av 100 sogndøler tror jeg folk bare har positivt å si om henne og måten hun promoterer hjembygda. Du møter sjelden folk i Sogndal som har noe vondt å si om Tone nå. Ikke har de noen grunn til det heller!

PS: Det var Tone Damli Aaberge som avsluttet forholdet til Stian. Det gjorde den unge jenta per e-post! Stian har lett og lett, men kan ikke finne igjen e-posten fra den gamle Hotmail-kontoen..

Mer om

  1. Tone Damli Aaberge

Flere artikler

  1. Tone viste frem sin nye kjæreste for første gang

  2. Tones pappa: - Tone ringte etter et kvarter, blid og fornøyd!

  3. Tone viste seg for første gang etter fødselen

  4. Tone Damli: - Vi skal få ei lita jente

  5. Pluss content

    Tone og kjæresten får en datter

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder