Marcus og Martinus: – Får rundt hundre brev hver dag

Brev fra hele verden dukker opp hos tvillingene i Trofors hver eneste dag. Se TV-aktuelle Marcus og Martinus avsløre innholdet i pakkene.

Artikkelen er over tre år gammel

– Vi får utrolig mange direktemeldinger og kommentarer på Instagram. Vi får egentlig bare noen brev, sier Martinus før pappa Kjell Erik Gunnarsen rekker guttene kassen med dagens post.

I polstrede konvolutter og pappesker ligger det smågodt, bamser og hjerteskjærende brev fra Sverige, Brasil, Slovenia og Thailand.

– Vi får jo faktisk rundt hundre brev hver dag, så det er jo litt, ler Marcus.

I videoen over kan du se hva de får.

DERES BESTE SNAP-TRIKS: Se Marcus og Martinus-intervju på Snapchat (lenken fungerer kun på mobil)

Pinlig å se klippene

Lørdag kveld er det premiere på den nye TV-serien om Marcus og Martinus på TVNorge. I første episode er vi blant annet med på den første Osloturen og MGP jr.-finalen i 2002.

– Det er litt pinlig å se hvordan vi var, men også ganske gøy, sier Martinus.

– Ja, det er morsomt å se klippene fordi det er så lenge siden og vi har forandret oss mye, fortsetter Marcus.

Husker du? Marcus & Martinus vant MGP Jr.

Selv om TVNorge ikke er den store seervinneren lørdag kveld, gjør de nå et forsøk på å samle hele familien foran skjermen, forklarer programdirektør i Discovery Networks Norge, Eivind Landsverk.

– Marcus og Martinus er de desidert største popstjernene her til lands akkurat nå, og har også en enorm fanskare i våre naboland. Det er sjeldent vi ser fenomener som dette i Norge, og muligheten til å kunne følge dem tett på både på hjemmebane og som superstjerner tror vi vil være av stor interesse for publikum.

NY KONSERT: Marcus & Martinus med tvillingmatch

Mørkere stemme er den største endringen

I løpet av våren og sommeren skal tvillingene spille konserter både i Amsterdam, Polen og Danmark. I juli står de på scenen sammen med de tyske tvillingene Lisa og Lena, under gigantkonserten Oslo Sommertid på Voldsløkka.

Selv om Trofors-tvillingene tilsynelatende er enige om det meste, blir de likevel litt irritert på hverandre når de tilbringer så mye tid sammen.

– Martinus har litt for mye energi om morgenen. Han prater høyt og mye, og jeg må alltid hysje på han og be han være stille, ler Marcus.

– Men Marcus synger absolutt hele tiden. Vi har KRLE-prøve i morgen, og hvis han har en pause mens jeg leser, så kommer han garantert til å synge høyt, fortsetter Martinus.

ANMELDELSE AV M & M-FILMEN: Effektiv idolfilm

– Hvordan har dere forandret dere mest de siste fem årene?

– Vi har jo fått mørkere stemme da. Ellers er forholdet vårt ganske likt. Vi er veldig greie med hverandre, sier Martinus.

Marcus og Martinius ble «årets spellemenn»: Uteble fra Spellemannsprisen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder