BRYLLUPSKYSSET: Gaute Ormåsen og Marie Enoksen er nå mann og kone. Foto: FRANK ASBJØRN HOLE NILSEN

Nygift Gaute: - Fikk en større reaksjon enn jeg hadde trodd

Gaute Ormåsen (32) overrasket sin egen brud, Marie Enoksen (29), med spesialskrevet kjærlighetssang da de giftet seg lørdag.

Gaute Ormåsen | artist og musiker

Det ble en følelsesladet opplevelse for popstjernen da han fikk se sin hvitkledde kjære skride oppover gulvet i Trefoldighetskirken i Arendal.

- Jeg fikk en større reaksjon enn det jeg trodde faktisk. Jeg var ikke forberedt, sier Gaute til VG på telefon fra Italia, hvor de to nå er på brylluspreise.

- Felte du noen tårer?

2006: Da dette bildet ble tatt, hadde Gaute og Marie vært kjærester i ett år. Foto: JANNE MØLLER-HANSEN

- Ja, flere tårer enn én, svarer han.

- Perfekt

Bryllupsdagen, som paret etter vielsen tilbrakte med 120 venner og slektninger på Strand Hotell i Fevik, svarte til langt over forventningene.

- Det var helt perfekt, rett og slett. Overveldende. Og så var det utrolig å feste med så mange venner. Marie og jeg er så stolt av vennene våre. De hadde en haug med taler og reiste seg i flokk og sang. Danset gjorde de også. Og så var det helt spesielt da Christian Ingebrigtsen og Cecilia Vennersten sang i kirken, forteller Gaute.

- Lucky

Han sang selv også - en egenskrevet låt til sin kjære. Sangen har tittelen «Lucky Man», og den tidligere «Idol»-stjernen utelukker ikke at han kommer til å lansere den.

- Mange av gjestene oppfordret meg til å gi den ut, så vi får se, sier Gaute - som røper at han og Marie ga hverandre morgengaver.

- Men jeg tror ikke jeg skal fortelle alt. Noe må være privat, sier han.

Paret har holdt sammen i ni år og bor i Oslo.

BAKGRUNN: Gaute gifter seg

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder