MTV-pris til M2M?

MUSIKK

M2M er MTV-nominert som årets popgruppe i Asia i 2001 i konkurranse med sterke navn som Backstreet Boys, Destiny's Child, 'N SYNC og Westlife.

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:25

­ Fullt fortjent, bemerker Marion på telefon fra Indonesia hvor M2M nå lanserer sitt nye album, «The Big Room».

­ Jeg ble kjempeglad da jeg fikk høre nyheten om nominasjonen søndag. Samtidig er det naturlig fordi vi selger flere album i Asia enn de aller fleste andre vestlige popartister, konstaterer Marion fornøyd.

Første gang

MTV Awards er en veletablert prisgalla i både USA og Europa, men det er første gang MTV Asia Awards blir arrangert ­ nærmere bestemt 2. februar i Singapore.

­ Der må vi være, mener Marion, selv om hun ikke har hundre prosent kontroll over hvor M2M befinner seg akkurat da. MTV Asia Awards 2001 sendes direkte foran et live-publikum på 7000 ungdommer fra Singapore Indoor Arena til hele 130 millioner husstander i følgende land: Kina, Sør-Korea, Hongkong, Thailand, Indonesia, Malaysia, Filippinene, India, Australia og Singapore.

Gode sjanser

M2M har til sammen solgt 1,3 millioner eksemplarer av «Shades Of Purple» i Asia, men da er ikke det sinnssyke piratsalget tatt med i beregningen.

De to tenåringene fra Lørenskog, som utgir sine plater på Atlantic Records i USA, skal altså kjempe om oppmerksomheten med internasjonale stjerner som Backstreet Boys, Destiny's Child, 'NSYNC og Westlife i Singapore, men Marit Larsen og Marion Ravn har meget gode vinnersjanser. Videoen til den nye M2M-singlen «Everything» går allerede på MTV og Channel V i Asia, hvor de også er plukket ut som månedens artist i henholdsvis januar og februar.