Britney fraktet til sykehus i ambulanse

(VG Nett) Britney Spears ble natt til torsdag hentet i ambulanse hjemme og fraktet til sykehus.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
Britney Spears

En polititjenestemann i Los Angeles-politiet bekrefter overfor AP at Britney ble hentet av en ambulanse i sitt luksushjem i Beverly Hills. Ambulansen ble eskorert av en rekke politikjøretøy til sykehuset.

- Hun trenger hjelp, sier den anonyme polititjenestemannen til AP. Han opplyser imidlertid ikke hva som feiler Britney eller hvor hun er fraktet.

VGTV:Her blir Britney hentet av ambulanse

Ifølge både Los Angeles Times og People Magazines nettutgave, er Spears blitt kjørt til UCLA Medical Center for å gjennomgå en 72 timer lang psykiatrisk evaluering. Hun skal ha blitt hentet av ambulanse klokken 01.00 natt til torsdag lokal tid.

Nettsiden TMZ.com skriver at det har vært planlagt i flere dager at Britney skal kjøres til sykehuset UCLA Medical Center. Kjendisnettsiden skriver at artisten egentlig skulle vært hentet tidligere, men dette ble utsatt i siste minutt.

Britney skal ifølge TMZ ikke ha gjort motstand, og frivillig lagt seg på en båre for å bli fraktet inn i ambulansen. Grunnen til at hun ble fraktet til nettopp UCLA Medical Center skal være at hennes nye psykiater jobber der.

Les flere nyheter om Britney Spears her!

- Mulig å kurere

Britneys manager Sam Lutfi fortalte «The View»-programleder Barbara Walters tidligere denne uken at Britneys mentale problemer er mulig å få bukt med.

Walters rerererte ifølge ABC News fra en skriftlig uttalelse fra Lutfi:

- Det er en mann som heter Sam Lutfi, nær venn og manager for Britney Spears. Han han vært ved hennes side konstant, og han har nå tatt kontakt med oss, informerte Walters TV-seerne.

Stjernereporteren presiserte at hun ikke kan garantere at opplysningene er riktige, men at hun oppfatter Lutfi som «troverdig og hyggelig».

- Lutfi forteller at Britney sliter med det han beskriver som psykiske problemer, som er mulig å kurere. Han opplyser om at hun har oppsøkt psykolog, og at hun - ut fra det jeg forstår - er i ferd med å gjennomgå en form for behandling, forklarte Walters på TV.

Les også: Britney tjener fortsatt gigantsummer

Ikke første gang

Det er bare fire uker siden politiet ble oppringt fra huset til Spears. Popstjernen nektet da å gi fra seg sine to sønner, Sean Preston (2) og Jayden James (1), til eks-mannen Kevin Federline.

VGTV:Se hva som skjedde forrige gang Britney ble innlagt

Spears og Federline skilte lag i 2006, og har siden den gang hatt en rettslig krangel rundt foreldreretten til de to barna.

Spears ble også kjørt til sykehus den gangen, men det er fortsatt ikke kjent hvorfor det skjedde. Hun ble skrevet ut halvannet døgn senere.

Politiet besøkte også huset til Spears mandag denne uken, etter at paparazzi-fotografer hadde tatt seg inn på eiendommen hennes. Ingen fotografer på ble pågrepet, men politiet ba om at en rekke feilparkerte biler ble flyttet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder