VENTER BARN: Marit Larsen. Foto: Roger Neumann

Marit Larsen er gravid

Artisten Marit Larsen (36) har lagt ut et bilde på Instagram der hun kikker ned på magen sin. Kommentarfeltet renner over av gratulasjoner.

«Høsten ser litt annerledes ut i år», skriver Larsen under bildet, som viser en kul på magen.

Selv skriver ikke Larsen direkte at hun venter barn, men Insta-posten overlater lite til fantasien.

– Jeg kan bekrefte at hun er gravid, sier manager Silje Larsen Borgan til VG.

Manageren, som selv har postet tre hjerter under innlegget, opplyser at den vordende førstegangsmammaen ikke har ytterligere kommentarer utover det som er meldt på Instagram.

Popartisten har over 33.000 følgere på Instagram. I skrivende stund har over 300 skrevet lykkønskninger, og flere tusen har trykket «liker». Blant de mange gratulantene i kommentarfeltet er hennes tidligere musikkpartner Marion Ravn. Larsen og Ravn utgjorde på slutten av 90-tallet og starten av 2000-tallet duoen M2M.

I tillegg har artister som Christel Alsos, Ida Jenshus, Eva Weel Skram og Aleksander With gratulert.

Barnefaren

I 2016 giftet Larsen seg med tidligere håndballspiller Alexander Buchmann (37), som har 61 landskamper for Norge i tillegg til flere år som proff i blant annet Tyskland, Danmark, Frankrike og Spania. Også bryllupet var en hemmelighet for offentligheten. Larsen meldte gladnyheten på Instagram da det hele var overstått.

Barnet er det første for dem begge.

I oktober debuterte Marit Larsen som forfatter med barneboken «Der Agnes bor».

På forlaget Cappelen Damms hjemmeside fremgår det at boken er en illustrert billedbok «om å være ny, og om å høre til».

«Hva er et hjem, og hvem får kalle det hjemme? Jeg har skrevet bok for barn, og Jenny Løvlie har illustrert (hver eneste side!) på sitt magiske vis», skrev hun på Instagram da nyheten ble kjent.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder