OPS! Taylor Swift klarer ikke å hente inn Grammy-trofeet før det deiser i gulvet. Foto: AFP

Her går det galt for Taylor Swift

(VG Nett) Taylor Swift (20) mistet Grammy-statuetten i gulvet så den knakk.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Country-stjernen, som vant hele fire statuetter under nattens Grammy Awards i Los Angeles, tok favnen for full da hun poserte for pressen etter triumfen. Å posere med hele gevinsten samtidig viste seg å være mer enn 20-åringen maktet.

Taylor mistet den ene prisen i gulvet så den knakk i to. Sangeren ble stående og måpe mens fotografene fortsatte å knipse. Hva 20-åringen sa i forfjamselsen, vites ikke, selv om bildene av uhellet nå går verden rundt.

Første gang

Gleden var større tidligere på kvelden da Taylor ble ropt opp hele fire ganger, blant annet som vinner av den kanskje mest ettertraktede prisen av alle - nemlig Grammy for «Årets Album» for «Fearless». Grammy Awards er årets desidert største musikkprisutdeling, og konkurransen er skyhøy. Det er også første gang Taylor belønnes med den prestisjetunge hederen.

- Wow! Tusen, tusen takk! Jeg håper dere vet hvor mye dette betyr for meg... at jeg får ta med alle disse hjem til Nashville, sprudlet Taylor. - Å Gud, familien min freaker nok ut nå hjemme i stuene sine. Dette er for pappa, tusen takk for alle gangene du sa jeg kan oppnå akkurat det jeg vil i livet, jublet Taylor som i kategorien beste album danket ut blant andre kveldens mestvinnende artist, Beyonce.

- Jeg er så glad, så glad, jublet Taylor.

Les også: Beyonce kuppet showet

SE BILDENE FRA SHOWET

Taylor har vunnet det ene trofeet etter den andre det siste halvannet året, både MTV-priser, American Music Awards-trofeer og country-heder. Nattens uhell med den brukne statuetten, er likevel ikke den eneste «smellen» 20-åringen har gått på. Da hun entret podet for å takke for MTV-pris tidligere i år, fikk hun takketalen ødelagt av Kanye West som rev mikrofonen fra henne fordi han mente at Beyonce heller burde vunnet. I natt fikk Taylor takke i fred. Kanye glimret med sitt fravær på stjernefesten.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

KNAKK I TO: Taylor ser fortvilet på den ødelagte prisen. Foto: EPA

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder